Gode tips til Tennis!

0
3147

Med gode tips og tricks til tennis kan de fleste begyndere samt øvede forbedre deres tennis spil. Følg med her i indlægget, hvor du får nogle gode råd til at forbedre dit spil.

  1. Træning, træning, træning. Du kommer simpelthen ikke uden om det. Hvis du vil forbedre dit spil, så er den absolut bedste og vigtigste ting træning. Det er også vigtigt at du træner med et specielt mål for øje. Det kan fx være din serv, mere kræft i din forhånd eller baghånd, bedre skru eller noget andet. Det vigtigste her er, at du ved hvad du træner, og hvordan du skal træne det. En af de aller metoder at få den ultimative træning er en tennistræningslejr i fx Tyrkiet. En hel tur kun med ét mål – at blive bedre til tennis. Så hvis du er virkelig seriøs omkring at forbedre dine tennis evner, så er det bare med at komme afsted på en tennistræningslejr og spil tennis uafbrudt.
  2. Studer professionelle. Ved at studere professionelle tennisspillere, og se hvordan de spiller, får du en bedre forståelse for valg, og hvorfor de gør dette. Optag gerne kampe, og spil dem i slowmotion. Fokuser på en ting af gangen, når du ser kampen. Læg i en omgang mærke til positioner, næste gang deres bevægelser osv osv. Det smarte ved dette er også at du kan gøre dette når som helst. Så hvis du er helt færdig efter at have spillet tennis på banen hele dagen, så kan du stadigvæk forbedre dig ved at studere dygtigere spillere, og se hvordan de klarer det.
  3. Udstyr. Sørg for at du har det rigtige udstyr til opgaven. Størrelse på ketsjer og greb er vitgtige elementer, som du bør have styr på når du går i gang. Dette giver dig det bedste udgangspunkt til din træning. Det er også vigtigt at have det rette fodtøj. Løbesko eller fodboldsko er ikke optimalt til dette, da de ikke er lavet til den al den sidelæns bevægelse, som det kræver i tennis.
  4. Få styr på din serv. En god, solid serv er simpelthen et must, hvis du har nogen som helst ønsker om at kunne begå dig i en rigtig tennis kamp. Her er et par fifs til at få en ordenlig serv, hvis du har problemer med den.
    Hvis du konstant server ind i nettet, så kan det være at du rammer bolden lidt for langt fra dig selv, og derved skyder den nedad. Prøv at kast bolden mindre fremad, og læn dig ind i skuddet lige før kontakt mellem bold og ketsjer.
    Skyder du ofte for langt, så kan det være at du rammer bolden når den er for langt tilbage. Sørg for at du ikke kaster bolden for langt tilbage, og sørg for at du ikke læner dig for langt frem før kontakt med bolden.

Der findes også rigtig mange gode videoer på fx youtube, som du kan tjekke ud for gode tips og tricks til tennis.

Hvis du selv sidder inde med nogle gode tips, så er det bare med at dele dem i kommentarfeltet. Der sidder sikkert nogen derude som kan bruge dem.