Cyperghost er en af de bedste VPN udbydere i Europa

0
1073

I de senere år har man set en stigning i brugen af private og anonyme VPN servere, både i Danmark, men også i det øvre Europa. Cyperghost leverer VPN servere til både privatpersoner og virksomheder, der har brug for at deres data og online færden krypteres og holdes sikkert. Denne virksomhed startede i Tyskland, men rykkede teltpælene op og flyttede foretagnet til Rumænien, da reglerne for at logge data strammedes i mange lande. Dette gjorde at Cyperghost i dag er et af de få virksomheder, der leverer sikre VPN servere.

At beskytte og hemmeliggøre sin færden på internettet er vigtigt for mange forbrugere og virksomheder, der enten frygter hackere eller blot ønsker at beskytte personlige oplysninger. I langt de fleste EU-lande er det lovpligtigt, at logge data i forbindelse med brug af VPN servere. Dog er der en løsere lovgivning omkring dette i Rumænien, hvor det kun pålægges større virksomheder at monitorere og logge data fra bestemte brugere af VPN netværket, hvis disse er mistænkt for grove lovovertrædelser, der truer nationens sikkerhed. Denne virksomhed gør det muligt, at vælge mellem flere abonnementer for at matche forbrug og pris bedst muligt.

Flere muligheder med Cyperghost

Én af grundende til, at flere og flere vælger Cyperghost som deres udbyder af VPN server er, at der er flere muligheder for at tilpasse disse til ens forbrug. Kigger man på de mange anmeldelser af VPN servere fra Cyperghost er man ikke i tvivl om, at dette er udbyderen man skal vælge, hvis man ønsker anonymitet, høj sikkerhed og gode services. Med hele tre muligheder for abonnement kan man frit vælge dét, der passer bedst til én. Ønsker man at se, hvad det handler om kan man prøve Cyperghost Free, med begrænset adgang til features.

Bruger man den gratis version bliver man som bruger nedprioriteret på serverne og har begrænset adgang, både i forbindelse med forbrugstid og downloadhastigheder, denne anbefales derfor ikke som brug ved streaming. Premium udgaven giver adgang for én enhed ad gangen, man er her fri for reklamer og kan bruge serveren i ubegrænset tid. Vælger man derimod Premium Plus har man alle fordelene fra Premium abonnementet, dog kan man her være online på samme server med fem enheder ad gangen. Premium og Premium Plus er betalingsabonnementer, men med priser omkring 60 kr. om måneden er det billigt for selv private forbrugere.