Få en skøn sommerferie i Danmark i et område du aldrig før har oplevet

0
328

Danskerne har altid været glad for camping ferie, men denne sommer og sidste sommer er camping blevet mere populært end nogensinde før. Det skyldes primært, at corona har gjort det besværligt at rejse udenlands, og man derfor har måtte finde på et alternativ til at rejse syd på. Det betyder dog ikke at man skal have en dårligere ferie af den grund. Der er massere af egne i Danmark, som de færreste har set, og man skal ikke bruge meget andet end et telt og et godt humør for at få en fantastisk ferie i Danmark.

Hvor er det godt at campe med sin familie i sommerferien?

Hvis dig og din familie er til camping ferie, så kan i med fordel udforske om der er et område af Danmark, som i endnu ikke har oplevet. Danmark er fyldt med små regioner som alle har deres lokale kultur at byde på, og man får derfor sjældent den samme oplevelse 2 gange når man camper i Danmark. Hvis man endnu ikke har oplevet Fyn kan man eksempelvis med fordel campe på camp hverringe. Camp Hverringe ligger øst for Odense, cirka 20 minutters kørsel nord fra Kerteminde. Her kan du opleve den charmerende lokale fynske kultur og natur og de skønne fynske strande. Ud over du kan opleve denne skønne idyl i naturen, så ligger pladsen ikke forfærdelig langt hverken fra Kerteminde eller Odense, hvilket gør, at hvis i får brug for en tur i byen en af dagene, så er byerne ikke længere væk, end at man kan køre dertil i bil.

Ud over lokalområdet, så er Camp Hverringe også perfekt til familier med små og mellemstore børn. Pladsen har et kæmpe lejeområde hvor børn i alle aldre kan boltre sig med hinanden og skabe nye venskaber. Derudover er der et stort vandland, med store swimmingpools, så man kan ligge og dase i solen, hvis vejret skulle være til det en dag i sommerferien.

Træk Danmark ind

Selvom man godt kan ærgre sig over, at man ikke kom til Italien i år, så skal man bare se positivt på det, eftersom der er mange skønne steder i Danmark, som mange af os aldrig når at opleve. Derfor bør man i år gribe muligheden og opleve så meget af Danmark som man kan, og er der en bedre måde at gøre det på end ved at holde sommerferie på en af landets skønne campingpladser?