4 tidspunkter hvor slik og konfekt redder jul og fødselsdage m.m.

0
190
Mar nou 1245

Slik er altid godt, men der er tidspunkter, hvor slik bare er ekstra godt. Er du en af de (få) der ikke ved hvornår det er? Så skal du læse med her! For det er lige her, at du får at vide, hvornår slik bare er ekstra godt og ligefrem kan redde dagen! Ja det er jo ikke så lidt, men intet mindre kan altså gøre det. Så læs med og bliv klogere.

Til alle dem der ikke kan tåle chokolade

Du læste rigtigt, der er faktisk mennesker, der ikke kan tåle chokolade. Eller det vil sige, det er mælken i chokoladen, de ikke kan tåle. Men når man ikke kan tåle chokolade, så må man jo forkæle sig selv med noget andet og det er lige præcis her, at slik kommer ind i billedet. For hvad er en bedre erstatning når nu, at man ikke kan tåle chokolade end slik? Intet vel. Så Slik redder bestemt dagen hos alle de som ikke kan tåle chokolade. Er du stadigvæk i tvivl? Så tænk på alle de børn, som ikke kan få de velkendte chokoladepåskeæg, fordi der er mælk i – ja de kan så få æg fyldt med slik i stedet for. Det må da kaldes at redde dagen! Hvis du kender sådan et barn og vil gøre det nemt for dig selv, så køb billig Odense marcipan og nougat samt slik hos candynuts.dk som er en online grænsehandel butik.

Når man skal pynte en kage

Jovist kan man pynte en kage uden slik, men helt ærligt hvad er så en kagekone uden slik på? Ej den går ikke helt, vel? En kagekone skal bare være fyldt med skønt slik og det samme gælder selvfølgelig en kagemand. Skal du bage din egen kagemand, så køb slik online og spar samtidig penge! Men det er jo ikke kun kagemænd og kagekoner som man pynter med slik også donuts pyntet med lækker Odense nougat og slik er blevet meget populære.

Til børnefødselsdage

Prøv lige at holde en børnefødselsdag helt uden slik. Det kan man vist ikke rigtig kalde en børnefødselsdag. Så når man skal holde børnefødselsdag, så skal der altså slik til. Husk også til denne begivenhed, at du kan købe slik online og dermed spare besværet ved selv at skulle hente det. Der kan nemlig være hundredvis af andre ting man tænker på og skal planlægge, når man skal holde fødselsdag, for de mennesker der betyder allermest i ens liv.

Til weekender

En hel weekend helt uden slik? Ej øv for pokker! Kan man virkelig det? Hvis du er en af dem der slet ikke spiser slik, så kan ud nok regne ud, at denne artikel slet ikke er for dig. Men til alle andre så husk at du hellere end gerne må spise slik i weekenderne og faktisk også gerne i hverdagene! Alt med måde og slik feder ikke mere end alt muligt andet. Det er blot dit samlede kalorieindtag du skal kigge på. Så køb du hellere noget slik online og nyd i weekenden eller på onsdag eller hvornår du lige får lyst til det.