Ure skaber personlig stil

0
430

Hvad den glitrende halskæde er for kvinden, det samme er uret for manden. Mænd har båret armbåndsure lige så længe, der har været noget, der har heddet mode. Nogle bruger det som et statussymbol og tillægger det stor værdi at kunne bære et eksemplar fra et highend brand.

I årtier har direktører, kendte mennesker og superstjerner båret dyre ure for at vise omverdenen, at de er mennesker med succes i livet. Men de tikkende accessories er ikke længere forbeholdt eliten. De seneste år er der nemlig kommet en række billigere alternativer på markedet.

Ure til alle

Modehusene har omfavnet det klassiske beklædningstilbehør som en fast del af en garderobe på lige fod med tørklæder, slips, huer og vanter.

Det har åbnet op for et marked af ure til en lidt mere overkommelig pris. Så hvis du har givet op på idéen om at fuldende din stil med et lækkert ur, fordi det simpelthen har været for dyrt at købe, så er der gode nyheder til dig. Der findes masser af billige ure på markedet, som hverken går på kompromis med design eller kvalitet.

Et ur til enhver lejlighed

Ure er langt fra blot en brugsgenstand, der benyttes til at se, hvad klokken er. På både catwalken og i gadebilledet er de blevet en del af moden, og fordi de kommer i så mange forskellige former, farver og materialer findes der både et ur til enhver lejlighed og enhver mand.

Mange har flere forskellige modeller i deres garderobeskuffer, så der både er et, der passer til den uformelle frokost med svigerforældrene, løbeturen med drengene og den fine fest på jobbet.

Vælg din stil

Er du den sporty type, findes der ure, der er designet specielt til aktive mennesker. Med digitalt display og en komfortabel rem kan du beholde det på under løb eller cykling. Måske du endda skal vælge en model, der kan hjælpe dig med at holde styr på dine ruter, din puls og din træningsaktivitet?

Er du oftere iklædt jakkesæt end løbetøj, findes der både elegante og maskuline designs, der kan fuldende dit businesslook. En bred læderrem kan give et autentisk, råt udtryk, mens en urrem i skinnende stål vil udstråle en vis form for elegance. Hvad du er til, er helt op til dig.

Vintage er in

Man siger, at god vin bliver bedre med årene. Og det er næsten det samme med ure. Selvfølgelig bliver de ikke nødvendigvis bedre, men stilmæssigt stiger de gamle klassikere ofte i værdi. Retro designs bliver solgt for svimlende beløb på auktioner og mange mænd bærer deres vintagesur fra 1950’erne med stolthed.

Har din pengepung ikke helt sedler nok til at erhverve et ældre eksemplar, findes der mange muligheder for at købe et nyere ur med et retrolook. Mulighederne er mange. Og hvis du shopper på budget, har du mulighed for at afprøve forskellige stilarter, helt uden at skulle betale en mindre formue for det.

Leg med de forskellige udtryk og find den stil, du allerbedst kan lide.