Tag med Flying Superkids på eventyr

0
375

Flying Superkids er en gymnastikgruppe med børn og unge. De rejser rundt og optræder med gymnastik, akrobatik, sang og dans. Det er et fantastisk show med fuld fart på, og det er virkelig underholdende og sjovt. De fleste, der har været inde og se showet, er meget begejstrede og imponerede. Der kan helt sikkert anbefales at tage ind og se deres show.

Hvem er Flying Superkids?

I gymnastikgruppen Flying Superkids er der 55 børn og unge. De rejser rundt i Danmark og i udlandet med deres show, som varer to timer. Gymnastikgruppen hører til i Århus og har deres hjemmebase i gymnastikforeningen Gymnastikgården. Børnene i Flying Superkids er meget dygtige gymnaster og akrobater. De er udvalgt blandt de mest talentfulde børn i gymnastikforeningen.

Gymnastikundervisningen på Gymnastikgården

Foreningen Gymnastikgården har eksisteret siden 1983 og holder til i Århus V. Foreningen har 350 medlemmer. Her bliver tilbudt springgymnastik på alle niveauer for børn i alderen 5-11 år.

Undervisningen foregår i hyggelige rammer på en gammel bondegård. Gården er ombygget til træningscenter med tre træningssale. I salene er der alt det udstyr, som man skal bruge til springgymnastik. Her er også en udendørs springpark på gårdens grund.

I undervisningen får gymnasterne en grunduddannelse i gymnastik. Børnene prøver en masse forskellige hop, spring og leg. En lille del af træningen bruges på at styrke børnenes almene form gennem styrketræning.

De mest talentfulde børn kan komme på et talenthold, som er første skridt på vejen mod at blive en del af Flying Superkids. Tilmeld til dig et gymnastikhold og bliv en del af Flying Superkids gennem undervisningen på Gymnastikgården.

Gymnastikgårdens værdier

Foreningen har seks grundlæggende værdier. Det er ambition, fællesskab, udvikling, oplevelser og livsglæde. Det er ambition, der er grundstenen i foreningen. Underviserne er ambitiøse og stiller krav, som er tilpasset den enkelte gymnast. Ambition skaber grundlaget for de andre værdier.

Fællesskabet er en vigtig del af oplevelsen på Gymnastikgården. Man kommer for at udvikle sig gymnastisk i fællesskab med andre. Børnene får en masse gode oplevelser ved at være en del af træningen og fællesskabet. Performance handler om, at alle gør sig umage og gør deres bedste. Børnene udvikler sig både gymnastisk og personligt gennem træningen og den feedback, som de får.

De fem første værdier skaber tilsammen det primære mål for Gymnastikgården, nemlig livsglæde. Børnene oplever livsglæde gennem at være en del af fællesskabet og ved, at de får en masse gode oplevelser. De oplever også livsglæde gennem, at de hele tiden udvikler sig og bliver bedre.