Smid noget humor ind i indretningen

0
225
wallsticker

Nogle gange kan man godt blive ramt af følelsen af at ens indretning er kedelig og upersonlig. Måske føler man at den primært består af rene overflader og hvide vægge. Men på den anden side har man måske ikke lige modet på at male en væg i en speciel farve eller få et stort maleri sat op på væggen. En noget nemmere og måske endda hurtigere løsning kunne være at du inkorporerer nogle søde og sjove wallstickers rundt omkring i dit hjem, på den måde vil du nemt kunne tilføje noget af din egen personlighed og humor til din indretning.

wallsticker

Wallstickers til køkkenet

Når det kommer til køkkenet, så findes der helt utrolig mange forskellige wallstickers der kan være hyggelige og sjove at sætte op. Det kan være alt fra et motiv som skal bryde en bar væg. For eksempel nogle blomster eller et verdenskort. Men du kan også vælge at gå den mere humoristiske vej og sætte et sjovt citat op, der relaterer til dine kulinariske evner eller den kaffestation du har stående. Det er helt op til dig om det skal være det ene eller andet.

Nogle vælger også at sætte wallstickers op, som har en praktisk funktion. Der findes nemlig nogle der fungerer som en uge eller månedskalender. På den måde kan alle familiens medlemmer holde styr på hvad de hver især og som familie har af planer den kommende tid.

Pift toilette op

Tænkt engang at kunne bring et humoristisk element ind i indretningen på ens badeværelse. Men med en wallsticker kan du nemt og billigt sætte et lille sjovt her-er-toilettet-skilt på døren, med to personer der ligner nogle der virkelig skal på toiletter. Du kan også vælge få et lille citat sat op ved håndvasken eller på selve toiletkummen, hvis du synes det.

 

Fordelen er at hvis du bliver træt af det du har sat op, så kan du bare fjerne det igen.

Personliggjorte wallstickers

Det er også muligt at gøre wallstickers endnu mere personlige end at de blot afspejler din humor eller ting du godt kan lide. Du kan nemlig få lavet nogle som nævner dig selv, eller medlemmer af din familie, ved navn. Det kan for eksempel være at du bruger en wallsticker til at skrive navnene på alle i dit hjem og som så sættes på postkassen, i stedet for helt kedeligt at få det skrevet ud. Nogle vælger endda at få lavet små billeder der viser alle familiens