Hvad skal du bruge, når baby kommer? Puslebord og barnevogn

0
513

Ikke nok med at graviditeten er en stor omgang for de fleste, så bliver der kun endnu flere omvæltninger, når først baby bliver født. De nye udfordringer giver også behov for nye løsninger. Men bare rolig der findes et utal af hjælpemidler til forældre, der kan gøre det lettere for jer. Puslebord og en barnevogn vil være hjælpemidler, der gør din første tid som forælder lettere.

Gør bleskiftning nemt med et puslebord

Det kommer til at handle meget om manglende søvn og fyldte bleer den første tid af jeres tid for forældre. Et puslebord vil gøre jeres rutiner nemmere. Vælg et puslebord, der passer til jeres hjem, så det ikke optager for meget plads. Det er dog vigtigt, at dit puslebord har en god arbejdshøjde for dig, da du kommer til at skifte ble mange gange om dagen.

Du kan finde praktiske og flotte pusleborde online eller i butikker, der forhandler møbler til babyer. Husk at tjekke højden på bordet, før du klikker det hjem, så du er sikker på, at det har den korrekte arbejdshøjde for dig.

Tag barnet med i barnevogn

Gør det nemt for dig selv at tage på tur med en barnevogn. En barnevogn er praktisk, når I skal ud af huset og besøge andre, og den gør det muligt at få noget frisk luft og gå ture. De fleste babyer nyder at ligge i en barnevogn og blive gået ture med, mens de slapper af eller sover. Vælg en barnevogn der er praktisk til jeres liv. Er I meget aktive, bør I vælge en barnevogn lavet specifikt til at klare forskellige slags terræn.

En barnevogn kan også bruges, når baby skal sove middagssøvn. Udenfor kan der være mere ro, og når det er lunt udenfor, er det også en god måde at give dit barn en masse god frisk luft.