Sælg brugt IT udstyr på nettet

0
1404

computer-electronicsHvis du står som et firma og skal have udskiftet hele kontorets computere, så kan der være penge at hente, i at sælge dit brugte it udstyr. Du kan på denne må opgradere til noget bedre, eller gemme dem i firma kassen. Derudover så kan du sælge alt på en gang og der vil i nogle tilfælde også blive taget hånd om afhentning, så du faktisk ikke skal bekymre dig om noget.
Selve fremgangsmåden, for videresalg af it udstyr er forskellig fra firma til firma. Nogle vælger at købe hele partiet på en gang og give dig en kontant pris. Dette er oftest det hurtigste måde og du behøver derfor ikke tænke yderligere over det. Andre firmaer vælger i stedet at sælge det videre, også give dig en andel af det overskud som de får ud af videresalget. Dette kan have den fordel at give lidt flere penge, men tager nogle gange lidt længere tid at få varen solgt. Du kan dog via internettet finde flere forskellige steder, til at sælge dit firmas it udstyr på nettet.

 

Flest mulig penge ved sælg brugt it udstyr

De fleste vil sikkert gerne vide hvordan man får flest mulige penge, når man skal ud og sælge sit brugt it udstyr. Hvis man får flere penge for sit gamle, så har man råd til at købe bedre af det nye. Hvis du vælger at få et firma til at stå for salget af dit udstyr, så kan der i de fleste tilfælde gå op til ca. 1 måned, før du får pengene udbetalt. Så har de også forsøgt at få den højeste mulige pris, og du får et bestemt procent beløb af overskuddet.
Der gælder dog det ved alt elektronik udstyr at jo ældre det er, jo mindre er det værd, da it udstyr falder forholdsvis meget i pris. Undersøg derfor lidt selv hvad du eventuelt ville kunne få for det, så dine forventninger stemmer overens med det som du reelt kan få ud.

Det gode ved at sælg dit brugt it udstyr på denne måned, er at du slipper for at gøre det meste af arbejdet. Du overlader det simpelthen blot til nogle andre, som ordner det for dig. Du kan derfor bruge din tid på arbejde eller andre fornøjelser. Du kan så få opdateringer løbende undervejs i forhold til hvordan salget går. Du får også salget afsluttet så snart at tingene er solgt, så du ikke går og venter unødig.