En julefrokost er hyggelig

0
1193

November, december og januar er for de fleste årets travleste måneder. Der skal købes gaver, der skal pyntes op, der skal købes nytårskjoler, og så skal man på januarudsalg. Dog bliver kalenderen især tætpakket af julefrokosterne. Vi spurter rundt til julefrokoster med familien, vennerne, klassekammeraterne og kollegaerne. Selvom det kan blive et stramt program, så elsker vi det alligevel. Der skal spilles pakkeleg, der skal skråles med på de største julehits, men allervigtigst skal vi spise en masse god mad. Til en julefrokost er maden noget af det vigtigste, fordi det samler os – og så er der en masse traditioner bundet til vores mad.

Vores julefrokost skal indeholde lækker mad

Til en julefrokost mødes vi med dem, vi holder af. Vi kan tilbring aftenen med dem, vi måske ikke når at se i den travle hverdag. Det specielle ved julefrokoster er, at maden spiller en afgørende rolle. For i den tid man sidder og spiser, kan man for alvor nyde hinandens nærvær. Vi samles om de traditionelle retter: rugbrød med sild eller leverpostej, frikadeller, medister og flere forskellige former for kål. Så sidder man samlet om julebordet og hygger hjemme i lejligheden i Horsens med sine venner og familie.