Sådan finder du den rette kontinentalseng

0
1144

Er du på jagt efter en ny seng? Der findes så mange modeller på markedet, at det kan være svært at finde ud af hvilken en man skal vælge. Uanset om du er på udkig efter en dobbeltseng eller en enkelmandsseng, så er det en god ide at se de forskellige modeller i virkeligheden. På denne måde er du sikker på ikke at blive skuffet, hvis du f.eks. bestiller sengen online. Det er forskelligt hvad den enkeltes behov er til en kommende seng, så derfor er en kontinentalseng ikke nødvendigvis den rette sengetype for alle. Tjek det store sengemarked ud og find ud af hvilken seng, der skal stå i dit soveværelse.

Kend dit behov:

Det anbefales, at du tænker over hvad dit behov er til den kommende seng. Det vil sige, hvordan madrassen skal være, udseende på sengen og lignende parametre. Man kan få madrasser som er bløde, mellemhård eller hård. Det anbefales, at man enten vælger en mellemhård eller hård madras til kontinentalsengen, da sengen gerne skal holde i mange år. har du skavanker med ryggen kan en blød madras være med til at gøre din ryg værre. En mellemhård eller hård madras er med til at styrke muskulaturen i ryggen når du sover. Når du har fundet ud af dit behov, så gælder det om at tjekke de forskellige sengemærker ud. Der er blevet lavet tests på forskellige kontinentalsenge således, at folk der leder efter en ny seng kan se hvad andre har syntes om de forskellige modeller. Dette er en god hjælp, så man hurtigt kan sortere nogle modeller fra samt nærstudere et par enkelte.

 

Hvis man går meget op i prisen, så kan det anbefales at sammenligne priser i butikker samt på internettet. På denne måde sikrer du dig ikke at gå glip af et godt tilbud. Du kan være heldig at der medfølger tilbehør til sengen. Nogle butikker kører nogle kampagnetilbud således, at du får en dyne og pude med i købet af en seng. Brug noget tid på at tjekke dine muligheder ud, så du tager den helt rigtige beslutning. På følgende hjemmeside https://sengeguro.dk/kontinentalseng/ kan du se hvilke kontinentalsenge der er på markedet lige nu.

Fordele og ulemper ved kontinentalsenge:

Der er både fordele og ulemper ved at købe en kontinentalseng. Fordelene er bl.a. at man sover godt i sengen på grund af de tre madraslag. Sengen har en god komfort så folk med dårlig ryg har en chance for at kunne få en god nattesøvn igen. Kontinentalsenge har en god højde, hvilket gør, at man ikke skal bukke i knæene for at komme i og ud af sengen.

 

Ulemperne ved kontinentalsengen er, at det er svært at rykke rundt på sengen på grund af de mange madraslag. Samtidig har sengen ikke lige så mange egenskaber som elevationssengen, hvilket gør, at man ikke kan ændre på liggekomforten.

 

Indenfor den enkelte sengetype er der mange modeller at vælge imellem, hvilket gør valget endnu sværere. Giv dig god tid, mærk efter i maven og afprøv sengene i butikken, så du kan finde ud af hvad der passer godt til dig.