Sådan får du mere tid på arbejdspladsen

0
904

Det kan nogen gange være svært at få det rigtige ben ud af sengen om morgenen, ikke desto mindre lykkedes det dog for mange tusinder af mennesker, verden over, hver dag. Det kan sagtens være at arbejdet ikke lige er det sted man allerhelst vil bruge sin tid, måske vil man hellere bruge den med familien eller med den søde kæreste. På arbejdspladsen er det også svært at få en automatisk pause, hvis man ikke selv gør en aktiv indsats for det. At holde pauser på arbejdet er næppe aldrig en reel løsning på et problem, hvis der er sådan et. Har man behov for mange pauser, bør man overveje om pausernes ophavsmand i virkeligheden er stressen, som melder sig på banen og banker på døren.

Derfor bør du overveje at dyrke stilheden

At tage den med ro og holde tankerne i nogenlunde stille vande, er en svær kunst for rigtigt mange. Det kan være en idé at få installeret en work logger på sit arbejde, da det er en mulighed for at holde styr på hvor man er henne, i hvor lang tid. Det kan være en stor gave at få, hvis man i forvejen er en smule desorienteret i sit liv, og har behov for nogle faste holdepunkter, eller i det mindste at have styr på hvor man er, rent fysisk. Har man installeret en worklogger, kan man slappe en smule mere af, da man nu altid ved hvor man er henne, og i hvor lang tid. Overvej at bruge denne tid på at tage et ekstra pust, og mærk efter hvordan du har det, helt ned i maven, så er der måske plads til andre ting.

At have en positiv arbejdsglæde er vigtigt

Når vi er på arbejdet skal vi være glade. Det er alfa omega at have en arbejdsplads, som man har lyst til at være på, med nogle kollegaer man gider at være sammen med og bliver stillet tilfreds med de udfordringer man nu engang bliver budt. Der findes mange forskellige former for erhverv og dermed også mange forskellige indstillinger til det at arbejde. Nogle arbejde meget, og har en stor del af deres liv i deres arbejde. Andre ser på arbejdet som noget der bare lige skal klares, før man kan komme hjem og lægge energien i det man virkelig brænder for. Uanset hvilken indstilling man har til arbejdet, skal man være glad på selve arbejdspladsen. Er en virksomhed fyldt med medarbejdere, som ikke trives, går produktionen også i stå, ingen kan arbejde når de er kede af det.

Pust ud og pust ind en gang imellem det skader ikke nogen

Når der pludselig udfolder sig en mulighed for at tage en ekstra vejrtrækning, så gør det og tøv ikke med at suge meget luft ind, det skader ikke nogen. Der er altid meget at lave her i livet, så når muligheden kommer for at trække stikket, bare en lille smule, bør vi alle tage den med glæde.