Lær telemarketing af Jannich Rindom

0
473

Telemarketing er for mange et nødvendigt onde og en lidt irriterende del af det at eje en virksomhed. Hvis du og dine medarbejdere lærer at blive bedre til at sælge over telefonen, kan det imidlertid blive et plus for både jer og de eventuelle kunder.

 

Der er nemlig stor chance for, at jeres produkt eller ydelse faktisk er værdifuldt, og så handler det bare om at vise, hvorfor kunden har brug for lige netop jer samt give dem en positiv oplevelse, som de vil huske i lang tid fremover. Det er dog ikke evner, som man lige lærer sig selv henover natten. Der er dog råd at hente.

 

Jannich Rindom telemarketing coach står bag op til flere forskellige virksomheder, der beskæftiger sig med salg og marketing, og lever i dag af at coache folk i, hvordan de bliver bedre til at sælge deres eget eller andres produkt.

 

Jannich Rindom har lang tids erfaring inden for området, og han arbejder efter værdier såsom tillid og nærvær, som han mener er fuldstændig grundlæggende for, at man kan være succesfuld inden for telemarketing.

Dette kan du lære af Jannich Rindom

Jannich Rindom kan ikke kun undervise dig og dine medarbejdere i de praktiske aspekter bag for eksempel telemarketing. Udover sådan noget som struktur, bruger Jannich Rindom nemlig også rigtig meget tid på at undervise i den filosofi og mentalitet, der bør ligge bag, når man ringer rundt for at sælge sit produkt.

Den grundlæggende filosofi bag den træning og coaching, som Jannich Rindom giver er, at man, når man sælger, i mindst lige så høj grad opfylder et behov hos kunden, som man prøver at fylde egne lommer. Det er en filosofi, som ganske enkelt er nødvendig, hvis man ønsker at komme langt i branchen samt give kunderne en god oplevelse.

 

Ydermere kan du, igennem coaching med Jannich Rindom, lære hvordan du læser dine kunder, så du kan give dem lige præcis det, de behøver. Med de moderne kommunikationsteknikker, du lærer af Jannich Rindom, kan du nemt komme igennem med dit budskab, og fremstille dig selv og din virksomhed bedst muligt.

 

Hos Jannich Rindom er der ingen tvivl om, at salg er et håndværk, og at det i kraft deraf selvfølgelig både kan trænes og mestres. Hvis du har lyst til at være mester i salg eller telemarketing, så kan du kontakte Jannich Rindom.