Har du fundet drømmeboligen?

0
881

Det er en stor beslutning at flytte. Har du taget de rette overvejelser?

Ofte kan det betale sig at investere i professionel vejledning på området. Således er du sikker på, du indgår i en retfærdig og tryg bolighandlet – hvor ingen parter føler sig snydt. Derfor er det rigtig vigtigt at få en købsvurdering på den bolig, du har udset dig, fra en mægler, der er på din side. Prisen vil som oftest være sat højere, end hvad boligen egentlig er værd, så sælger og ejendomsmægler tjener mere på det. Med en købsvurdering vil du være sikker på at blive præsenteret for en pris, der er retfærdig for både køber og sælger, og hvor alle risici er medregnet. Er der støj i området ved boligen, eller er der måske risiko for oversvømmelse? Trænger huset til en mindre renovering? Disse ting kan være med til at reducere prisen, og med en mægler på din side, har du en bedre chance for, at det også sker.

Når du har fået en købsvurdering fra en mægler på din side, kan du i trygge rammer kaste dig ud i forhandlinger omkring boligen.

Her kan du få en realistisk købsvurdering

Hvis du har udset dig drømmeboligen, er det tid til at finde én, der kan foretage din købsvurdering. Der er mange om buddet. En kompetent rådgiver finder du hos dinkoeber.dk. Her vil du nemlig få en dybdegående vurdering af din drømmebolig, hvor I vil gennemgå huset for eventuelle fejl eller mangler. Ligeledes vil du også få rådgivning til, hvilke muligheder huset har for at tilbygge, renovere og ombygge. Du finder din kompetente boligrådgiver ved at klikke her.

Udover at få en købsvurdering får du hos dinkoeber.dk også mulighed for helt generel boligrådgivning. Altså vil du have en mægler med på din side hele vejen igennem – fra købsvurdering til alle kontrakter er underskrevet.

Tips til boligsalg – sådan får du solgt boligen hurtigere

Står du som køber af én bolig, vil du som oftest også være sælger af en anden.

Når du har fundet drømmehuset, er det vigtigt at timingen er god med salg af din gamle bolig. Går det lidt langsomt med salg af boligen, får du her nogle tips til at fremskynde processen.

For det første er det naturligvis vigtigt, at boligen er ryddet, når du forsøger at sælge den. En rodet bolig skaber ikke et godt førstehåndsindtryk for eventuelle købere. Så sørg for at boligen står snorlige – både når der tages billeder af boligen, og når der er åbent hus. Samtidig er det en god idé at sørge for, at gulvet er så frit som overhovedet muligt, således virker boligen større. Altså kan det ofte betale sig at ommøblere boligen en smule.

En ting, der er særlig vigtig, når du forsøger at sælge din bolig, er førstehåndsindtrykket. Derfor må du gerne have fokus på entreen. Det er det første eventuelle købere ser – og førstehåndsindtrykket danner grundlag for deres mening om resten af boligen.

Derudover gør det heller intet, hvis man gør sig lidt ekstra umage. Køb friske blomster til vasen og lig eventuelt lidt magasiner frem til pynt. Så skal din bolig nok blive solgt, så du kan få fingrene i drømmehuset.