Hvorfor et el-løbehjul?

0
2589
mand på løbehjul

Der er flere gode grunde til, hvorfor det kunne være en god idé at anskaffe sig et elektrisk løbehjul, og her i denne artikel vil vi prøve at komme rundt nogle af de grunde. Det kan måske hjælpe dig til at beslutte dig, om du skal anskaffe dig en eller ej. Vi har alle sammen en række valg, når det kommer til transport i hverdagen. Vi har også alle sammen forskellige behov, og ens valg bør naturligvis opfylde ens behov, så man får mest muligt ud af dem. Et El-Løbehjul er måske ikke oplagt til dig, som bor længere ude på landet, og skal mange km frem og tilbage, op og ned af bakker, til og fra arbejde hver dag. Bor du derimod inde i en by, eller en forstad til en større by, så kan det være et oplagt valg. Læs med herunder, og se hvor et El-Løbejul virkelig stråler.

I Storbyer

I alle de større danske byer, såsom fx København og Århus, er et elektrisk løbehjul genialt. Et elektrisk løbehjul skal køres på cykelstier, og det gode ved Danmark, og alle vores større byer er, at infrastrukturen er lavet med cyklister i tankerne, hvilket er en af grundene til at vi har så mange cyklister, i forhold til rigtig mange andre lande. Med et løbehjul kan du meget nemt og hurtigt navigere dig gennem den tætte trafik, og du kommer aldrig til at få problemer med at finde parkering. Det kan endda ofte være et problem at finde plads til sin cykel på travle dage. Det er muligt at parkere sit løbehjul alle vegne, og du kan også anskaffe dig en smart lås til løbehjulet, så du kan lade det stå udenfor uden at være bange for at der er nogen der løber med det. Hvis du ikke har lyst til at lade det stå udenfor, så kan du også nemt og hurtigt pakke det sammen, tage det under armen og bringe det indendøre.

Tag løbehjulet med overalt

Da et løbehjul er super nemt at folde sammen til en kompakt lille størrelse, så er det ikke noget problem at have det med i bilen, hvis du for eksempel skal i sommerhus henover weekenden. Så kan du trille rundt og frem og tilbage mellem byer og sommerhuset, ofte på en enkelt opladning, som kan række helt op til 20km, og så tager det kun 4 timer at lade det op fra 0% af.

Med en cykel kræver det enten en rigtig stor bil, eller at du tager et ophæng med på bilen, for at kunne få den med. Det kan være besværligt, men selvfølgelig ikke umuligt.

Plads i tog, busser og metro

Skulle det pludseligt begynde at vælte ned med regn, eller skal du bare afsted på en længere tur med offentlig transport, så er det nemt at tage sit løbehjul med. Det kan også godt lade sig gøre med en cykel, men det er ofte besværligt. I tog og busser skal man ofte betale ekstra for at tage sin cykel med, og man kan sjældent få de gode siddepladser, hvis man har cykel med. Med sit fikse løbehjul kan du bare hoppe ind med løbehjulet under armen, og tage det med hen til dit sæde. Det bliver ikke meget mere praktisk end det.

Det var blot en lille håndfuld gode grunde til hvordan et løbehjul kan være mere praktisk end en cykel, bil eller knallert. Det er også uden at nævne de fordele som et løbehjul har i forbindelse med miljøet i forhold til bil og knallert.

I sidste ende er det op til dig, om det giver mening med et løbehjul eller ej. Nu har du i hvert fald et par scenarier, som du kan tage med i dine overvejelser.