Hus og have – og trailer

0
278

Hvis man bor i en bolig med tilhørende have, kan man være helt sikker på, at der jævnligt er haveaffald, der skal køres væk. Især om foråret og efteråret bugner det med ukrudt, græs eller løvfald i haven, og hvis man ikke har en trailer indenfor rækkevidde, kan det nemt blive et slidsomt og tidskrævende projekt. Derfor er det efterhånden en uskreven regel, at hvis du har hus og have – så skal du også have en trailer. Det gør villalivet meget nemmere og skåner dig for at skulle til at låne eller leje hver gang, du har brug for en trailer.

Valg af trailer

Hvilken trailer er bedst til lige netop mit behov, tænker du måske. Der er mange størrelser og mærker at sætte sig ind i, før valget af den helt rigtige trailer kan tages. Hos Kongeaa får du professionel rådgivning til at vurdere dit behov og et kvalificeret bud på, hvad der er bedst for dig. Det er Danmarks største trailerforhandler, og her vil du kunne finde en trailer til ethvert formål. Det er også muligt at købe en brugt trailer, hvis du er ude efter et godt tilbud til en fornuftig pris. Med en Brenderup trailer går du aldrig galt i byen. Når du køber din Brenderup trailer hos en forhandler, skal du som hovedregel ikke selv hente og montere nummerpladen hos f.eks. FDM. Det klarer forhandleren for dig.

Hvorfor skal man have en trailer?

En trailer er først og fremmest anvendelig, når man gerne vil af med haveaffaldet. Har du f.eks. klippet hækken, er der ikke meget andet at gøre end at smide hele læsset på traileren og køre til genbrugsstationen. Det kan også være et mindre renovationsprojekt i huset, der efterlader en del affald, som skal bortskaffes. Igen er det en stor fordel at have en trailer. Eller måske har du en særlig hobby, der kræver, at større ting skal fragtes fra sted til sted. Det kan være i forbindelse med et andet køretøj eller dyreudstyr af forskellig art.

Gode råd, når du køber en Brenderup trailer

Husk at vurdere dit behov, inden du vælger trailer. Er det primært til haveaffald, eller skal traileren også kunne bære tungere ting? Hvis du har behov for at transportere en motorcykel eller en havetraktor, bør du afprøve traileren først, så du er sikker på, at den er stor nok. Der kan også være forskel i størrelsen på hjulene, hvilket kan have betydning for dit valg. Oftest er trailere forsynet med 13-tommer hjul med fælge eller 10-tommer hjul, der er monteret under bunden. Trailere med de store hjul har en lavere læssehøjde, hvorimod trailere med de små hjul har en større lasteflade, da bunden går ud over hjulene. Der er også forskel på, hvordan siderne på traileren kan åbnes. Her skal du være opmærksom på, at nogle trailere har fast forsmæk, mens andre er mere fleksible, da alle fire sider kan åbnes på én gang. Med en Brenderup trailer er der flere muligheder.