Bliv stor på YouTube

0
602

Vi ser alle YouTube. Hvad end du ser det ofte eller bare en gang imellem, har vi jo alle set en video mindst en gang i vores liv. YouTube er blevet en del af vores verden og vores hverdag, uanset om vi bruger det aktivt eller ej. Og det er også en voksende platform. Flere og flere folk kommer til, for selv at lave videoer, som de kan lægge op. Hvorfor er dette? Fordi der er mange penge at hente, selvfølgelig.

YouTube kan give dig penge

Hvor er så mange mennesker interesseret i at lave videoer på YouTube som deres daglige jobs? Fordi der kommer mange penge til YouTube selvfølgelig. Der er store muligheder for sponsorer og andre former for indtægter. Men hvorfor er dette? Hvorfor kan nogle tjener så meget på at lave YouTube penge? Fordi det her er sponsoreret af reklamer. Du har nok lagt mærke til at man næsten hele tiden skal skippe en reklame, når man ser en YouTube video i dag. Det er fordi der er penge i disse reklamer. Ligesom bus firmaet får penge for at putte firmaers reklamer på deres busser, får YouTube også penge for at putte reklamer på deres hjemmeside. Man kan se det samme på Facebook. Så der er mange penge i at reklamerer for firmaer, derfor vil mange godt lave YouTube videoer som et arbejde.

Men hvordan fungerer det så? Ligger man en YouTube video ud og så får man penge for alle de reklamer, som bliver vist på ens video. Nej, desværre er det ikke så simpelt. For det første skal man have nok subscribers på sin kanal, før man får muligheden for at få vidst reklamer på sine videoer. Så er det også en faktor, hvor lang videoen er. Jo længere, jo flere reklamer kan man putte på den. Så handler det selvfølgelig også hvor mange seere man har, det de YouTube kalder ”views”. Altså hvor mange der har set videoen. Det går jo også over i hvor mange får muligheden for at se reklamen på din video. Jo flere views, jo flere penge. Hvordan får man så flere af dem? Simpelt, ved at lave et køb af YouTube views.

Sådan får du flere views

Det mest simple svar til at få flere views og flere penge, er at lave materiale, som folk får lyst til at se mere af. Men det er jo ikke alle som kan bare uden lige kan gøre dette og for det meste handler det også bare om held og det rette øjeblik på det rette tidspunkt. Så en mere garanteret vej at få flere views på, er at købe dem. Og det er ikke bare robotter man køber til at få det til at virke som om at flere ser dine videoer, selvom det ikke er sandheden. Det er rigtige views fra skandinaviske seere, man kan købe.

Dette er ikke afpresning af folks views. Den måde det fungerer på, er at dem du hyrer, vil tage dine videoer og reklamerer for dem andre steder henne. Din video vil poppe oftere op hos andre folk og du vil skubbe vægten i din retning, så du får en bedre chance i konkurrencen om views’ne. For at putte det så simpelt, som overhovedet muligt, så betaler du andre for at de laver reklamer for dig, så du kan reklamere for flere mennesker de ting, som du bliver betalt for at reklamerer, så i alle får flere penge i sidste ende. Du reklamerer selvfølgelig i en mere indirekte vej, medmindre du bliver direkte sponsoreret af et firma for deres produkt.