Vær smart og forebyg mod tyveri af bilen

0
1052

Hvert år bliver rigtig mange køretøjer meldt efterlyst. Alene i 2016 var der tale om 17.856 køretøjer. Forestil dig hvis et af disse køretøjer var dit. Det kan være en utrolig ubehagelig følelse at komme ud i sin carport og opleve at bilen er væk. Dels fordi biler koster en hel del penge, men samtidig er der også en del, der har personlige genstande i deres biler. Heldigvis er det i dag muligt at forebygge mod at få stjålet sin bil. Rettere sagt beskytter du ikke mod selve tyveriet, men du kan forebygge således, at du har muligheden for at genfinde dit stjålne køretøj. Løsningen kaldes en forsikringsgodkendt gps tracker, og denne kan du læse mere om i denne artikel.

Hvordan virker live gps tracking af din bil?

Du er selvfølgelig ikke den uheldige, der bliver udsat for tyveri af din bil. Lige indtil den dag, hvor det desværre sker. Der bliver gennemsnitligt stjålet 2 biler i timen her i landet, hvilket virker helt vanvittigt. Hvis du ikke har mulighed for at spore din bil, kan det være nærmest umuligt for politiet at finde bilen igen. Med en forsikringsgodkendt gps tracker er det utroligt nemt at lokalisere din bil igen.

Når trackeren er installeret i din bil foregår det som følger. Hvis din bil flyttes uden nøgle i tændingen, eller hvis din bil forlader en bestemt zone, så vil en kontrolcentral modtage en alarm. Allerede 2 minutter senere kontaktes du som kunde, så du har muligheden for at bekræfte, at din bil er blevet stjålet. Indenfor de næste 6 minutter er bilens rute og lokation fastlagt, og kontrolcentralen kontakter politiet. Herfra overtager politiet eftersøgningen, og din bil kan være fundet ret hurtigt. Det betyder faktisk, at du med en forsikringsgodkendt gps tracker i din bil har muligheden for at genfinde din stjålne bil allerede 10 minutter efter tyveriet har fundet sted. Og netop derfor er en sådan tracker også en rigtig god investering.

Du kan også selv følge med via live overvågning

Det er selvfølgelig rart at få professionel hjælp til at genfinde din bil. Endnu skønnere er det, hvis du selv har muligheden for at følge med på overvågningen. Via en app på telefonen kan du både modtage notifikationer, hvis alarmen går på din bil, og du kan følge med i live tracking, hvor du både kan holde øje med farten og lokation på dit køretøj. Har du flere køretøjer, kan du også navngive disse, så du kan følge med på alle dine køretøjer samtidig. Alt i alt en rigtig smart løsning, der sikrer, at du nemt og hurtigt kan få din bil tilbage, hvis uheldet er ude.