Vælg træemballage med omtanke

0
285

Hvis du har en virksomhed, hvor du eksporterer varer, får du brug for den rette emballage. Det er nemlig vigtigt, at emballagen er tilpasset din virksomheds produkter, så de bliver transporteret på den mest hensigtsmæssige og skånsomme måde.

Når du gerne vil bruge træemballage, er det derfor vigtigt, at du er kræsen med materialet. Derfor er det en god idé med at vælge emballage, der lever op til ISPM15, der er en international standard for træemballage, der skal anvendes til eksport. Det sikrer dig helt klart det bedste resultat.

Dine varer skal være sikre under hele transporten

Hvis du ejer en virksomhed, lægger du unægtelig mange kræfter i den. Du sørger for den rette markedsføring, det rette personale, produktudvikling og meget andet, så du netop kan tilbyde det bedste produkt til dine kunder.

Derfor er det også brandærgerligt, hvis du sender dine produkter afsted i en emballage, der skader produktet undervejs. Det falder nemlig tilbage på din virksomhed. Derfor bør du altid vælge træemballage, der har opnået en ISPM15 standard. Det er din garanti for emballage af højeste kvalitet.

Særligt for træemballage

Træemballage og trækasser adskiller sig fra andre slags emballager. Først og fremmest er de blandt de mest bæredygtige valg, fordi træ er CO2-neutral. Derudover er emballagen også mere udsat, fordi der kan være plantesygdomme og skadedyr i dem.

Netop derfor er det vigtigt, at du vælger træemballage, der lever op til ISPM15 standarden. På den måde undgår du nemlig både plantesygdomme, skadedyr og andet skidt.

Få træemballage af højeste kvalitet, uanset hvor du bor

Uanset om du bor i Århus, Risskov, Egå, på Djursland eller et andet sted i landet, har du mulighed for at købe træemballage, der lever op til ISPM15. Du kan finde denne type træemballage lige her: https://www.meyland-tomrer.dk/traeemballage/