Trænger dit hår til ny farve?

0
220

Det kan godt gå hen og blive kedeligt, at have den samme hårfarve hele livet. Det er ikke unormalt for mange danskere at pifte hårpragten op med lidt farver. Uanset om du er til det naturlige look eller har lyst til, at prøve dig ud med at blive blåhåret, så er det altid sjovt, at prøve sig af med hårfarvning. Hvis det skal gøres rigtig, så skal det naturligvis gøres af en frisør, og hvis du er bosat i Århus eller omegn er der mange gode frisørmuligheder for dig.

Professionel hårfarvning

Går du og drømmer om, at skifte farve på hårpragten? Det er fristende, at smutte ned i Kvickly og købe farv-selv-pakken fra hylden til en 100 kr., fordi hvor svært kan det være? Og det er heller ikke en umulighed, at du opnår succes med hjemmefarven, men hvis du vil se de bedste resultater, som også holder i lang tid, så skal du gå til frisør.

Mangler du en dygtig frisør til hårfarvning? I Århus finder du et væld af professionelle frisører med mange års erfaring inden for hårfarvning, klipning og alle moderne hårtrends. Dit hår er noget af det første, man lægger mærke til, så hvorfor ikke give det noget ekstra forkælelse? Når du først har fundet en dygtig frisør, som du kan stole på, så kan hårfarvningen nemt og hurtig klares og vedligeholdes i fremtiden, hvis du er helt vild med den.

Få dit drømmehår med flotte farver

Hårfarvning kan rigtig meget. Hvis du er født som brunette og drømmer om blonde lokker, så kan din drøm komme i opfyldelse med en god omgang hårfarvning. Omfanget af behandlingen og prisen afhænger naturligvis af, hvad du skal have lavet. Ofte kræver lys farvning i mørkere hår en omgang afblegning først for, at farven kan tage ordentlig fat. Derfor er det ofte nemmere, at påføre mørkere farver i lysere hår, da det ikke kræver lige så meget forbehandling.

Ønsker du derimod lidt mere liv og spil i lokkerne, kan du få foretaget babylights, striber eller balayage. Dette er forskellige metoder, hvor frisøren går ind og arbejder med lyse og mørke toner, som skaber liv og dybde i dit hår. Teknikken er nænsom og ser ganske naturlig ud, som om dit hår har fået naturlige solstriber efter en ferie sydpå. Det er en fantastisk måde, at give dit hår en sommerlækker makeover med naturlige flotte farver.