Top hygiejne til din virksomhed

0
991

Ejer du en virksomhed, og ønsker du, at hygiejnen skal være helt i top, så er det en god idé at se nærmere på hygiejnemandens hjemmeside. Den finder du på: hygiejnemanden-webshop.dk.  Her finder du alt til at holde din virksomhed ren. Der er mange produkter at vælge mellem lige fra rengøringsmaskiner til toiletartikler. Mange af varerne er svanemærkede, da hygiejnemanden går op i miljøet.
Hvis du befinder dig i nærheden af Sakskøbing, kan du se et fint showroom. Det er også her varelageret er, hvorfra varerne vil sendes til dig.
Hvis du har brug for hjælp til at finde den bedste løsning for dig, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice, som sidder klar for at hjælpe dig bedst muligt.

 

Bredt udvalg af rengøringsmaskiner

Hos Hygiejnemanden finder du et bredt udvalg af rengøringsmaskiner. Du kan for eksempel få top effektive støvsugere med en helt fantastisk sugeevne. Det primære mærke er Nilfisk, som i mange år har været kendt og anerkendt for sin gode kvalitet og holdbarhed.
Har du et større areal, som skal rengøres, kan det være en fordel at vælge de lidt større maskiner som en fejemaskine og gulvvaskemaskine. Skal det være ekstra grundigt, kan du også anvende en skuremaskine og derefter en poleringsmaskine, så bliver dine gulve spejlblanke og skinnende. De rene gulve, vil ud over god hygiejne, også signalere at rengøring er rigtig god og prioriteres hos dig.
Udover at det er nemmere og hurtigere at anvende maskiner til rengøringen, så er de også med til at skåne din krop, da du primært blot skal skubbe dem rundt, i modsætning til, hvis du skulle skrubbe, slæbe og måske ned på knæ, hvis det skulle gøres ved hjælp af håndkraft.
Du kan finde maskinerne på webshoppen, hvor du også kan se endnu flere.

 

Produkter til personlig pleje og desinfektion

En anden vigtig ting i en ren virksomhed er personlig pleje og desinfektion. Mange af produkterne er svanemærkede, hvilket er godt, når du skal bruge dem ofte. Alene til hænderne kan du finde både håndrens, håndsæbe, hånddesinfektion, neglebørster samt hudcreme. Når du renser dine hænder mange gange dagligt, er din hud derfor meget udsat, så derfor er det vigtigt, at produkterne hertil er venlige overfor din hud, således at den ikke tørre helt ud, skaller af og eventuelt udvikler eksem. Hos hygiejnemanden er alle produkter nøje udvalgte, for at sikre dig bedst muligt. Du finder ligeledes et bredt udvalg af forskellige arbejdshandsker, for at skåne huden på dine hænder. Der er handsker til forskellige formål og arbejdsopgaver. Det er en god måde at forebygge hudgener og beskytte dine hænder på.
Hvis du arbejder meget udendørs, er det også vigtigt at forebygge slid på dine hænders hud. Her er det også vigtigt med huden i ansigtet. Alt bart hud er udsat og har derfor brug for pleje. Hertil tilbydes der også en effektiv solcremeserie med cremer til både ansigt, hænder og øvrig hud.
Husk at passe godt på din hud.