Tilbud malere og VVS

0
1654

Hej alle sammen, har i alle sammen haft en god uge på jobbet ? nå det håber jeg hverfald at i har – og jeg gætter også på at mange af jer stadig ligger og sover fordi i var i byen i går, ikke sandt ?

Så er det jo godt at jeg ikke har det på den måde for jeg står da selvfølgelig med en maleropgave foran mig – skønt !

Men hvor finder man lige en maler i København? Og hvor kan man få 3 gode tilbud på malere Det kan selvfølgelig være mange steder men jeg synes det er fedt hvis nogen af jer kan anbefale nogen og så kan det være at jeg også kan sammenligne priser de forskellige steder, det er da klart.

Vi har ikke så mange penge da jeg er alene forsørger og gerne skulle have til mad på bordet hehe – men mon ikke det går det hele, det plejer det jo !

Jeg har en god ven som i sidste uge anbefalede mig at gå ind på en hjemmeside der hedder Malselv og kigge – men har ikke lige haft tiden til det endnu – er der nogen som har hørt om 3-gode-tilbud-paa-maler-og-vvsdet maler firma ? Der skulle være god levering af maling til København og så er det jo smart med de her hjemmesider hvor man bare kan bestille og så bliver det leveret lige til døren, det er da bare pragtfuldt ! Men det er jo stadig en jungle derude og få god maling i København – det synes jeg hverfald! Derfor måske en god idé at finde 3 tilbud på malere i København her: http://maler3tilbud.dk/koebenhavn/.

Gode priser på VVS

Jeg har et meget lille badeværelse, og det er jeg faktisk lidt træt af, så derfor leder jeg efter nogle folk, der også har det – og om de har nogle gode tips til, hvordan man får mest muligt ud af, at have sådan et lille badeværelse? Jeg ved nemlig at man kan spare en hel masse plads, hvis man får nogle spejlskabe eller sådan noget der op. Det kunne jeg godt tænke mig i hvert fald. Jeg vil også gerne have det renoveret af dem her, men det må lige vente lidt.. Når man nu skal have lavet nyt toilet på badeværelset, så kunne det også være en ret god idé at indsamle tilbud på VVS på nettet.

Nå, men ellers så har jeg det helt vildt godt, og det er jo godt for mig. Jeg er begyndt at spise ret sundt, hvis jeg selv skal sige det. Og det er noget, jeg er meget glad for, for jeg elsker virkelig at dyrke motion og spise sundt. Så har jeg god samvittighed hele tiden, og det er helt vildt fedt, synes jeg.