Tidsregistrering nemt og simpelt

0
1526

Når dine ansatte skal registrere, hvor lang tid de har været på arbejde, er det altid en god ide, at du finder et system, der er så nemt og simpelt at bruge som muligt. På den måde er medarbejderne helt sikre på, hvor meget de har arbejdet, og om de eventuelt er lidt bagud, hvis I har flextid på arbejdspladsen.

Firmaet surfway.dk har udviklet et smart system til tidsregistrering. Systemet er udviklet særligt til det danske arbejdsmarked, hvilket gør, at det tager hensyn til alle de regler, der findes på det område. Derudover giver surfway.dk dig også muligheden for at sætte systemet o, så det passer præcis til din virksomhed.

project_scheduleSystemet gør det for eksempel nemt at se, hvornår dine ansatte har ferie, hvor meget de har arbejdet, og hvor meget de har været syge.

System får vagtplanlægningen overstået i en fart

Hvis I arbejder i vagter på din arbejdsplads, kan det sikkert være dødbesværligt at få det hele til at gå op. Det kan tage lang tid, og du som leder kan ende med at bruge rigtig meget energi på at få det hele til at passe.

Det behøver du dog ikke længere med surfway.dk’s smarte system til vagtplanlægning. Her kan du hurtig og nemt danne dig et overblik over de forskellige vagter. Det gør, at vagtplanlægningen kan være overstået på tyve minutter frem for at tage en hel dag.

Lige som med tidsregistreringen er det også muligt at individualisere vagtplanlægningsløsningen, så den passer specifikt til jeres virksomheds behov.

Projektstyring af medarbejdernes tid og vagter bliver gjort nemt og overskueligt

Det kræver ofte meget tid og energi, at du skal holde styr på dine medarbejderes arbejdstid og lægge deres vagtplan. Surfway.dk har derfor udviklet en række værktøjer til at gøre dit job som leder meget nemmere. Med deres programmer til projektstyring kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over situationen i din virksomhed.

Det kan være ved et smartere system til tidsregistrering eller vagtplanlægning. Det kan for eksempel også være med et smartere system til at gøre det muligt for dine ansatte at stemple ud og ind. Altså et stempelur.

Der er rigtig mange muligheder, når arbejdsgangene skal gøres lettere og mere smidige. Det er derfor en god ide for dig at kigge på hjemmesiden https://www.surfway.dk/. Her kan du blive inspireret til en række smarte løsninger, som du kan implementere i din virksomhed.