Skræddersyede rejser til Asien

0
899

Har du længe haft lyst til at rejse, men er måske i tvivl om hvor og hvordan? Det kan være svært at få sig et overblik over et land og måske endda et større geografisk område. Det kan kræve at mange timer foran computeren, og med næsen i de mange ’Turen går til..’ bøger. Heldigvis findes der nu en lettere vej. Hos Explore Travel kan du nu bygge din helt egen drømmerejse til store Asien, med den erfarne guide. På den måde behøver din rejse ikke at være et skud i tågen, og du kan være sikker på, at du får dit livs eventyr

Guide med stor erfaring

Guiden, som ejer Explore Travel hedder Lotte Nørkær. Hun har mange års erfaring i Asien, og har boet der en stor del af sit liv. Med hendes familie har de rejst rundt i mange dele af Asien. Både byområder, flotte naturområder og små hemmelige paradis øer. Lotte har altså 14 års erfaring med Asien, og er parat til at give den videre til dig. Sammen kan i skræddersy din drømmerejse, så du ikke skal gå på kompromis, og opleve de ærgerlige, spildte dage.

Mange forskellige muligheder i Asien

Der er selvfølgelig et hav af forskellige muligheder, når det kommer til at rejse i Asien. Det kommer meget an på, hvad det er du gerne vil på din rejse. Vil du gerne opleve vild og flot natur, kan du fx tage til Borneo, som har verdens ældste regnskov. Regnskoven har en kæmpe diversitet i plante- og dyreliv. Tag til Borneo hvis du vil have en kæmpe naturoplevelse!

Hvis du er til smukke strande, snorkling og dykning, er Malaysia et fantastisk bud på dette. Malaysia har nogle af verdens smukkeste strande, med hvidt sand og turkis vand. Skal du på bryllupsrejse, er Malaysia et godt bud, da der er en masse ensomme, smukke øer, med endeløse hvide strander og i smukke omgivelser.

Har du en stresset hverdag, så har du måske brug for en afslappende wellness ferie. I Borneo findes masser af muligheder for spa- og wellness hoteller. Alt i alt, kan du få lige den ferie som du ønsker dig hos Explore Travel. Kun fantasien sætter grænser, og det er dig som styrer, hvilken ferie du skal på.

Hvorfor skal man rejse?

Der er mange grunde til, at det er godt for mennesket at rejse. I den ensartede hverdag, kan man nemt få et snæversynet blik på hverdagen. Man kan sågar gå og glemme, at der findes andet i verden end lille Danmark. Når man rejser får man automatisk et mere bredspektret syn på verden. Du lærer nye kulturer og opdager nye mennesker og leveformer. Nogle af disse leveformer kan du tage videre i dit eget liv, og på den måde udvide din horisont. Ofte kan det også være en rigtig god ide at rejse, hvis man er stresset. Her kan man tage ud på en lille ø i en måneds tid, og nyde det at være menneske.Travel Explore leverer skræddersyede rejser til Asien.