Realistic Tattoo er det nye sort

0
1685

Der er mange ting man skal overveje når man skal have en tatovering. Du skal overveje motiv, størrelse og hvor den skal sidde. Der er derfor flere forskellige beslutninger der skal overvejes.
Hvis du har et realistic tattoo motiv, som du vil have lavet, så er det ekstra vigtigt at finde en tattovør, som du stoler på og som du mener kan lave et godt stykke arbejde. Det er nemlig sværer at lave realistisk tattovering, end det er f.eks. Bare at lave en relativ simpel tattovering. Jo flere detaljer, jo bedre tattovør artist skal du finde.

Find en artist der laver realistic tattoo
Netop fordi at det er sværere at lave realistic tattoo, så kan der være nogle af artisterne, som simpelthen ikke vil udføre arbejdet, fordi det måske ikke er deres speciele, og de ikke er komfortable med at kunne lave noget der ser godt ud.
Det kan derfor være en god ide at se artisten portfolie, inden du laver en fast aftale med ham. Der er nemlig mulighed for at se nogle af de tidligere realistic tattoo som vedkommende har lavet, og derfor vurdere om det kan leve op til dine standarder og du vil have den på din krop.

Find motivet til realistic tattoo

Der kan være mange forskellige grunde til at man gerne vil have lavet en realistic tattoo. Det kan være man synes det er er den eneste måde at motivet kan blive pænt. Det kan være man vil ære og minde en bestemt person eller ting, som derfor helst skal laves i en realistic standard. Så man får den autentiske følelse, når man kigger på sin tattovering og mindes.
Det er derfor vigtigt at finde en artist som kan lave den realistiske stilart som du vil have.