Pernille Corydon armbånd designes til moderne kvinder

0
1469

Den danske smykkedesigner Pernille Corydon har gjort noget af en kometkarriere i smykkebranchen. På ganske får år er hun blevet et kæmpe navn, ikke bare her til lands, men også ude i den store verden, hvor hendes eventyrlige smykker nu sælges i mere end 18 lande. Den imponerende succes er ganske velfortjent for den forholdsvis unge designer, der startede i det små, men siden gjorde sit eget navn til et elsket og meget berømt brand i store kredse.

Pernille Corydon formår at omsætte tidsånden og de mange indtryk, hun hele tiden får, til smykker der har et enkelt og let forståeligt formsprog, der i den grad appellerer til moderne kvinders sindelag, stilsans og smag.

Der er noget sart, fint og feminint og på samme tid noget råt, kompromisløst og selvsikkert over Pernille Corydon armbånd og de andre smykker i alle kollektionerne. Og netop disse spændende modsætninger, der mødes i smuk harmoni, spejler om noget den moderne og stærke kvinde, der både vil være prinsesse, men også vil bevare sin selvstændighed og handlekraft.

Giv hende en Pernille Corydon ring!
fashion-show-1746581_960_720

Den kompleksitet som den stærke moderne kvinde rummer, er ofte årsag til både mange vittigheder og reel rådvildhed fra det modsatte køn. Men tag ikke fejl, noget er som det altid har været. Der findes ikke en eneste kvinde, der ikke bliver lykkelig for at blive lidt forkælet og en smule feteret. Mange mænd glemmer simpelthen den lille prinsesse, der gemmer sig bag hver eneste stålsatte og målrettede kvinde, – og hun elsker smykker…

Giv konen, kæresten, kællingen eller madammen en Pernille Corydon ring og se hende straks lyse op og blive lykkelig. Pernille Corydon ringe kan erhverves for yderst rimelige penge og er ofte designet på en måde, så de kan kombineres med andre ringe, stables om man vil. Intet fortæller bedre, jeg elsker dig, end en ring og modsat hvad mange film fortæller, så er moderne kvinder faktisk ikke specielt interesserede i store og dyre diamanter. De ønsker bare at blive set og det viser man med opmærksomhed, forkælelse og små uventede smykkegaver. Det gælder også, hvis man ikke er i et romantisk forhold, men har en god veninde, mor, datter eller en anden prinsesse, der skal vide at hun er værdsat og bliver set, som den dejlige kvinde hun er.

Pernille Corydon halskæder er feminine og enkle

For mange er ringen stadig et vigtigt kærlighedssymbol, der for mange signalerer frieri og at forære en Pernille Corydon ring til en kvinde, kan derfor måske føles som alt for meget. Pernille Corydon halskæder er et lækkert alternativ, for en halskæde med et vedhæng er i de flestes opfattelse langt mere ”neutral”.

Pernille Corydon halskæder er en naturlig del af hver kollektion og kan mikses og matches med ringe, armbånd og øreringe, så man får sin helt egen personlige stil. Halskæderne er diskrete, men med kant og passer derfor til enhver tøjstil.

Designet har den samme enkelhed og feminine udtryk, som alt andet fra Pernille Corydons stilsikre hånd.