Laser hårfjerning i smilets by Århus

0
522

Uønsket hårvækst kan være til stor gene for mange, både kvinder og mænd. Nogle fjerner hår på kroppen fordi det giver bedre selvtillid, andre gør det for at undgå ubehagelige situationer som irriteret hud og indgroede hår. Uanset hvilken årsag du har, er der mulighed for at få hårene fjernet i flere byer – blandt andet Århus.

Konsultation forinden behandling

Man kan få fjernet hår på stort set hele kroppen, og derfor kan behandlingerne være meget forskellige. Inden en eventuel behandling kommer du ind til en konsultation. Ved konsultationen kan du stille de spørgsmål, du måtte have til behandlingen, samt læse samtykkeerklæringen. Til dette møde kan du høre om tidligere erfaringer fra de professionelle, og også deres vurdering af, hvor mange behandlinger du har brug for.

IPL behandlinger

Laser hårfjerning Århus foregår oftest med IPL behandlinger. IPL står for Intenst Pulserende Lys, og det er altså korte lysglimt som rammer huden, og længere inde også hårsækkene. Den høje varme vil ødelægge hårsækkene, hvis ikke første gang, så efter et par behandlinger. Denne form for behandling kan kun bruges på mørke hår, da de lyse hår ikke indeholder pigment. Det er en længere teknisk forklaring, men du skal blot være opmærksom på det, hvis det er lyse hår, du vil have fjernet.

Før, under og efter behandlingen

Inden du får lavet en IPL behandling, skal du barbere det område der skal behandles. Her er det vigtigt du ikke fjerner håret fra hårsækken, da det er håret der skal lede lysets varme ned i sækken. Selve behandlingen er ikke smertefuld, men den kan give en varm, måske stikkende fornemmelse. Efter behandlingen kan du være lidt rød, så det er fornuftigt at beskytte huden.

Kræver flere behandlinger

Det er vigtigt at understrege, at hårfjerning med laser ikke kun kan klares med én behandling. Det kræver gentagne behandlinger, før at man kan se en forskel. Det kommer også lidt an på hvor tykt dit hår er. Jo kraftigere vækst, desto længere tid vil det tage. Det vil også tage et par uger før håret falder ud, så hav tålmodighed.

Så lang tid holder det

Dem der har fået lavet hårfjerning med laser, vil opleve at hårvæksten bliver reduceret med op til 90% efter en række behandlinger. Derfor kan det bestemt være et forsøg værd. Dem der fjerner hår selv derhjemme, kan bruge oceaner af tid og penge på produkter, og stadig skulle gøre det om. Priserne for behandlingerne kan virke dyre, men hvis du tænker over hvor mange penge du normalt bruger på hårfjerningsprodukter gennem livet, så er priserne faktisk ikke så slemme. Skal du have flere behandlinger, er der tit og ofte også mulighed for samlerabat eller klippekort.