Køb cannabisolie lovligt I Danmark

0
3003

Der er mange der tror at cannabisolie er ulovligt I Danmark, men dette er faktisk ikke helt sandt. Det er rigtigt at cannabis generelt er ulovligt i Danmark, dette er fordi at cannabis er registreret som et euforiserende stof, og derfor er det ulovligt både at købe og at sælge. Hvis man skal have fat i cannabis, skal man ud på det såkaldte sorte marked, hvor man kan købe det, ofte i form af hash som skal ryges for at give den euforiserende virkning. Det er dog vigtigt at påpege, at grunden til at cannabis er ulovligt i Danmark, er fordi man bruger det som et stof til at få et rus ligesom man bruger heroin og andet til. Det er ulovligt netop fordi det har denne rus effekt når man indtager det. Hash er usundt for lungerne hvis man ryger det, og derudover er det heller ikke sundt for hjernen. Man kan få en psykose af hash eller cannabis, hvilket kan resultere i at man ser ting der ikke er der, føler sig forfulgt og bliver ude af stand til at tage vare på sig selv. Folk med et regulært cannabis misbrug bliver sløve og får sværere ved at samle tankerne.

 

Hvis man fjerner den euforiserende virkning der er i cannabis, er cannabis pludseligt ikke længere ulovligt i Danmark, da grunden til at det er ulovligt netop er på grund af denne virkning. Derfor er det muligt at købe cannabisolie, fuldstændigt lovligt på Gyldnedråber.dk. Her sælges der en cannabis olie hvor det aktive og euforiserende stof er taget ud, men man har bevaret plantens øvrige funktioner.

Cannabis olie kan måske virke på dig

Der er mange der tror at cannabis olie kan virke på deres sygdom, og det er hverken be- eller afkræftet at olien kan gøre noget godt i forbindelse med et sygdomsforløb. Det er flere og flere der begynder at få øjnene op for, at olien måske kan hjælpe dem, men det er vigtigt at understrege, at der ikke er påvist noget medicinsk virkning på olien endnu. Hvis man gerne vil prøve olien, er det blot et spørgsmål om at bestille det hjem. Man kan bestille det fra online butikker. Olien sælges som et kosttilskud, og derfor er det hverken nødvendigt med en recept eller sammentygge fra lægen for at kunne få lov til at bruge det. Det koster ikke specielt meget, og så er det vigtigt at huske på, at så længe det ikke indeholder den euforiserende virkning som hedder THC, så er det fuldstændig lovligt at købe i landet Danmark.

Der er ingen grund til ikke at prøve olien, hvem ved, måske virker det og måske virker det ikke. Der er mange forskellige og delte meninger omkring olien, og det er vigtigt at huske på at man skal forholde sig til olien som man vil forholde sig til andet kosttilskud, det er ikke sikkert det virker, men det kan godt være det virker alligevel. Hvis man gerne vil prøve olien, så er den billigste løsning helt sikkert at bestille det hjem fra internettet, her finder man de billigste priser og det største udvalg.

Cannabis olie er ikke svaret på alt

Der er nogle der tror at cannabis olie nærmest kan kurere deres sygdom, det er vigtigt at huske på at det ikke nødvendigvis virker på denne måde. Mange bruger cannabisolien fordi det har en afslappende effekt, og ikke fordi det kan gøre dem mere raske. Det er helt fint at prøve olien, og måske kan plantens forskellige stoffer have en positiv virkning på kroppen. Der er også mange andre planter som er sunde for kroppen, og derfor er der selvfølgelig også god grund til at tro at hamp plantens stoffer er gode for kroppen. Der er altid en mulighed for at afprøve olien, kun på denne måde kan man mærke på sin egen krop, om man mener at det har hjulpet noget fra man begyndte at tage olien i forhold til før man tog den. Der er mange der mener at det hjælper dem på den ene eller den anden måde, men der er også mange der tror på at det er den euforiserende virkning der virker, og derfor tror de ikke på den olie man lovligt kan købe i Danmark.

Man skal gøre sig selv den tjeneste, at man husker at læse en hel del op på emnet, og hvilke muligheder man har. Jo mere man ved om de forskellige olier, og om canabis generelt, jo bedre hjælper man også sig selv til at finde den helt rigtige løsning til sin egen situation.

 

Brug cannabis olie hver dag

Hvis man gerne vil se en virkning af olien, skal man bruge den hver dag, og ikke bare når man føler man har brug for den. På samme måde som et hvert andet kosttilskud, skal man tage det hver dag for at få den bedste virkning, og det samme gælder for canabis olien. Man kan tage den lovlige canabis på forskellige måder, man kan tage den som olie, hvor man drypper et par dråber ned i munden, eller ned i et glas vand og drikker dette. Man kan også tage olien via olie piller, de ligner fiskepiller, og fungerer på samme måde. Det er en lidt dyrere løsning, men det er en god læsning for dem der ikke syntes at der smager særlig godt, eller dem der ikke kan lide at spise olien direkte. Man kan også få olien i en lidt mere fast form som hedder koncentreret ekstrakt.