Hold tyvene væk med en tågekanon

0
398

Vil du gerne beskytte din forretning mod indbrudstyve? Hvis man gentagende gange har haft indbrud, så vil man gøre alt for at kunne holde dem væk.

Overvågningskamera og låse er ikke nok til at holde indbrudstyvene væk. Det kan være god ide, at investere i noget, som kan skræmme tyvene væk med det samme eller blot hindre dem i at komme ind i butikken.

 

En tågekanon er et godt bud på sikring mod tyve, da den kan stoppe tyvene. Det skyldes, at de ikke kan se noget, når tyverialarmen bliver udløst.

Køb en tågekanon til din butik i dag, så du kan blive sikret mod tyve.

Fordele ved tyverisikringen:

 

En tågekanon fylder ikke særlig meget, hvilket gør, at man kan gemme den bag loft eller en væg. På denne måde har tyvene ingen ide om at tågesikringen bliver monteret. Når tågekanonen bliver udløst bliver der produceret tåge med fuld hastighed i omkring et minuts tid.

Tyverisikringen har en lang levetid i forhold til andre slags tyveri sikringer, hvilket gør, at den er meget attraktiv på markedet. Når man køber en tågesikring er der garanti på den i et par år således, at man kan komme retur med den hvis der skulle være defekter eller andet galt med den.

Derfor skal du vælge en tågekanon:

 

Tågekanoner bliver både anvendt i banker, tankstationer, varelagre og lignende. Den kan installeres i alle slags butikker, så du kan sagtens undersøge at få sådan en monteret i din butik.

Tågekanonen blive rudløst når tyverialarmen går i gang. Det vil sige, at når der bliver registreret indbrud i butikken.

Når tågesikringen er aktiveret bliver der dannet en tæt og tyk røg, som gør, at tyvene bliver forhindret i at kunne udføre deres arbejde.

 

Tågen er tæt og tyk omkring en times tid og vil lægge sig efter en time. Den tykke tåge forårsager ikke kaos således, at der skal gøres rent efter tågen. Desuden er tågen ikke farlig for hverken dyr eller mennesker, hvilket er vigtigt, hvis der befinder sig levende væsner i butikken under indbrud.

En af de sikreste på markedet:

Ifølge statistikker er tågekanonen med til at reducere antallet af indbrud, da tyvene typisk bruger tid på at slippe væk inden politiet kommer.

 

Tågekanonen er en god investering når man tænker på hvad den har af egenskaber. Det er et engangsbeløb, så generelt en rigtig god investering.

 

Tågekanonen er dokumenteret til at være en af de bedste i tests, da mange er tilfredse med denne som tyverialarm.

Spørg andre hvad de syntes:

 

Hvis du er i tvivl om tågekanonen er det rette valg for dig, så kan du læse hvad andre har syntes om tågesikringen.

Dette kan være med til at give dig et indblik i, om det kan betale sig at investere i en tågekanon eller ej. Der er mange butikker som godt kan finde på at sammenligne priser på markedet for at finde det billigste sted. På denne måde kan man købe tågesikringen det billigste sted. Tjek det store marked ud, så du kan få tyverisikret din butik allerede i dag.