Har du lyst til at opleve en anden kultur? Tag på en af de mange rejser til Sri Lanka

0
1461

Danmark er godt. Nej, lad os da ikke være bange for at bruge for mange ord til direkte at sige, at Danmark er et helt fantastisk og enestående land. Vi elsker Danmark og det er derfor vi elsker at blive i det. Men på trods af, at øst vest hjem er bedst, så har man nogle gange brug for at opleve nogle af de andre ting denne store vidunderlige verden vi alle lever i har at tilbyde. I et lille land som Danmark med kun 5 millioner beboere er det nogle gange helt skørt at tage til et land der har fire gange så mange beboere. Hvis du gerne vil opleve lidt af en anden slags verden skal du simpelthen bare tage til den Demokratisk Socialistiske Republik af Sri Lanka. Et land med en historie der er over 3000 år lang, med tegn på menneskelig beboelse for hele 125000 år siden. Et land der er vært til en masse folkefærd og religioner, deriblandt den spændende og østlige buddhisme.

6

Et af verdens smukkeste lande

Sri Lanka har bare en skønhed som et lille skandinavisk land som vores eget lille Danmark er, simpelthen ikke kan tilbyde. Der findes dyr som elefanter og lignende som os i Skandinavien kun ser i tv eller film eller tegneserier. I Sri Lanka kan du opleve de ting vi i vesten kun drømmer om at se. Den lille ø tilbyder altså så meget varietet at det simpelthen ikke kan overdrives. Og med Rejser til Sri Lanka der er så stærkt faldende i pris, er det nemt at se hvorfor så mange vælger at flokke til denne flotte ø der tilbyder alle disse fantastiske ting. Derudover er landet også noget varmere end noget vi her i kolde nordlige Danmark nogensinde oplever henover året. Det betyder også for dig, at du simpelthen kan tage ud og bade! Er det ikke alt for lang tid siden du sidst var ude og bade? Det er noget alle de rejser til Sri Lanka bliver brugt på. Folk der gerne vil opleve lidt sol og nyde den. Så tag dog for guds skyld ned til Sri Lanka og oplev en ø, der på trods af sin størrelse tilbyder en fantastisk mængde historie og kultur som kun vi her i vesten drømmer om. Med et landskab der får vores lille land til at blegne i sammenligning er det helt klart at se hvorfor Sri Lanka er så stigende i popularitet blandt besøgende. Endvidere tilbydes der også luksus vi kun kan drømme om. Derovre står kronen højt, så du kan komme langt for de håndører du nu engang har.

Sri Lanka tilbyder også nogle af de smukkeste byer du kan forestille dig. I skyggen af det klare blå vand står nogle af de mest fantastiske byer du nogensinde har set. Lyset fra neon bygningerne er noget, der minder lidt om et cyberpunk eventyr. Hvad med kulturen Sri Lanka tilbyder? Sri Lanka er et virkelig spirituelt land der virkelig kan ændre dit syn på hvordan du oplever alt du kommer til at opleve i fremtiden efter du har besøgt dette smukke land. Det er ikke unormalt at se mennesker der fuldstændig beskriver deres liv og prioriteter anderledes efter at have været i Sri Lanka i kort tid. Der er simpelthen noget ved at se en levende og gigantisk elefant i virkeligheden tage et afslappende bad i de dejlige vande der omringer landet. Rejser til Sri Lanka går ikke for meget mere. Rejserne stiger i popularitet og det har startet en priskrig der simpelthen gør, at priserne år for år bliver lavere og lavere, så nu er det bedste tidspunkt at slå til, for det er bare ikke sandsynligt at de kan blive meget billigere!