Hvad har advokat, revisor, fotograf, bedemand og køreskole til fælles?

0
1459

Der er enormt meget snak om den nye generation præsentation. Det er et begreb, der især er blevet beskrevet i løbet af de seneste 5 år. Dette kom især på tale, da utallige piger åbenbart gik ned med stress efter søgen på et 12 tal. Dette 12 tal blev ekstremt eftertragtet, og i og med, at dette ikke er nær så umuligt at få som for eksempel et 13-tal, så blev forventningerne til, at man fik dette hver gang altså langt højere. Disse 12-tals piger ville oftest være pæne piger af ekstremt skandinavisk karakter i søde nederdele og håre oppe i en hestehale. Det er ikke fordi disse piger kommer fra nogen speciel type familie, der er i virkeligheden ofte den helt ordinere middelklasse familie, der avler disse piger. En del af disse piger har høje ambitioner i livet fremadrettet, måske netop for at komme videre fra denne middelklasse tilværelse. Men for størstedelen af disse piger kommer motivationen til det høje arbejde egentlig ikke fra drømmen om den høje uddannelse, men blot for at gøre sine forældre og samfundet stolt.

For de piger, der fører sig selv frem på grund af en drøm, er dette pres egentlig ikke et problem, for de ser lyset for enden af tunnelen, og kan i langt højere grimagesad administrerer dette. Det kan være drømmen om at blive advokat eller revisor. Derimod vil de piger med, der føler sig presset udefra, opleve at de ikke finder nogen anden mening med det hårde arbejde end dette tal, altså 12-tallet, så derfor vil det også komme som et langt hårdere slag, hvis ikke de modtager denne karakter. Man adskillige gange set, hvordan unge piger er blevet ramt af forfærdelige mentale sygdomme på grund af dette. Det kan dog virke rimelig fjollet. Det skyldes nok også, at det eneste, som man hører om i medierne er, hvordan man skal have helt urimelige gennemsnit for at komme ind på de mest eftertragtede uddannelser. Desværre hører man aldrig om, hvordan man uden problemer kan blive både bedemand og fotograf uden et gennemsnit overhoved. I virkeligheden er alle de før nævnte erhverv utrolig ens, og bliver behandlet på de samme vilkår ude i den virkelige verden. Man ser for eksempel, hvordan de alle bliver stærkt bedømt på grund af den høje konkurrence. Dermed bliver man nødt til at gøre brug af sider såsom Hentpriser.dk – Tjek anmeldelser og bedømmelser her. Læs online ratings.

Motivationen skal være fremtiden som advokat, revisor, fotograf eller bedemand og ikke det enkelte 12-tal.

Den måde, hvor på man tager stilling til uddannelsen inde i folketinget er i virkeligheden en smule forskruet. Det er nemlig sådan, at det er langt fra størstedelen af unge mennesker, der egentlig går i skole, fordi de ønsker at blive klogere. Derimod handler det blot om at få den rigtig karakter i netop dette øjeblik, og dermed ryger viden gerne ligeså hurtigt ud, som det kom ind. Dette gør altså, at man mister en hel del klogskab, blot fordi man ingen grund ser til at gemme det i hoved længere tid.

En enorm konkurrence giver problemer, men også gejst

For der er nemlig ingen tvivl om, at konkurrence vil skabe en form for gejst. Dette er nemlig grunden til, at der er sådan et stort fokus på karakterer, for der er ingen anden måde at måle, hvor god man er i skolen. Dette er på sin vis en god ting, fordi man trods alt er nødt til at læse og studerer for at få gode karakterer, men på samme tid, kan det være utrolig svært at finde interessen for faget.