Gør dine blomster glade med Ecopots

0
196

Står du med større planer om at rokere om i din have, men mangler krukker til dine planter og blomster? Det kan være svært at finde de helt rigtige krukker, der hverken er for skrøbelige, for tunge – eller måske ikke er en fryd for øjet at se på. Normalvis kan det være vanskeligt at finde krukker der rummer alle disse egenskaber på én og samme tid. Enten er de for skrøbelige, men designet er virkelig elegant. Eller også er de virkelig funktionelle og robuste, hvor det omvendt er designet der er en anelse utidssvarende, eller måske endda kedeligt at se på.

At finde de helt rette krukker til ens formål og hensigt, kan altså med andre ord være vanskeligt. Hvis denne beskrivelse passer nogenlunde på din situation, vil du her kunne læse mere om Nordicpots og muligvis få inspiration til en bestemt type krukker, der kunne være løsningen på dit problem.

Sig hej til krukker fra Nordicpots

Ecopots fra Nordicpots er en ny og anderledes form for krukke. De har et meget æstetisk ydre, men uden dog at gå på kompromis med produktionskvaliteten. De er skabt med principperne om bæredygtighed i tankerne, fordi de er komplet CO2 neutrale, og er lavet af genbrugsplast, hvilket bevirker, at der ikke er materialer der går tabt i naturen efterfølgende – til skade for miljøet og vores allesammens ve og vel. Ved at besøge https://nordicpots.dk/shop/frontpage.html kan man læse nærmere om disse krukker.

Yderligere er designet af krukkerne kendetegnet ved en helt speciel form for skandinavisk design, hvor den bærende filosofi er at koble funktion & design sammen til et fuldendt hele – uden at gå ned på hverken det ene eller den anden del. For hvad kan man bruge noget til, der er smagfuldt og elegant, men ikke virker efter hensigten – eller med modsat fortegn, noget der er meget funktionelt, uden dog at være en fryd for øjet. Ting og sager man har i sit hus og have er ofte noget man både bruger og ser på hver dag, og bør derfor i et vist omfang besidde begge kvaliteter.

Ecopots fra Nordicpots findes i mange forskellige former. Både de normale firkantede eller runde pasformer, men også den lidt mere usædvanlige ovale form. Med andre ord er der garanti for, at man finder en krukke der kan rumme lige præcis den plante eller blomst, man skal have fundet et nyt hjem til.

Hus & have gør os glade

Enhver husejer kender følelsen af, at man efter en lang og stresset arbejdsuge omsider kan holde weekend, hvorefter man skynder sig ud i ens have for at slappe af i hængekøjen, eller kaster sig over noget mere praktisk havearbejde – der er altid ukrudt der skal fjernes og en græsplæne der skal vandes.

Planterne og blomsterne i ens have giver os mennesker liv og energi, og hvis de krukker vi planter dem i samtidig er stilfulde og praktiske at have med at gøre, så er det bestemt noget man får gavn af. Med Ecopots fra Nordicpots vil plantelivet i din have (hvis det kunne tale) ganske enkelt sige tak til dig, fordi du har gjort deres liv lidt mere dejligt, spændende og interessant – og så skal de ellers nok gøre hvad de kan for at opmuntre dig.