Find en murer på Østerbro

0
74

Hvis du bor på Østerbro, bor du sikkert i en lejlighed og ikke i et hus. Selvom man ofte forbinder murerarbejde med husbyggeri, er der masser af opgaver, en murer kan løse i din lejlighed.

Det kan dog være svært at finde en murer på Østerbro, som ikke er booket langt ud i fremtiden. Det kan også være svært at finde en, man føler sig tryg ved og hvor man er sikker på, at man betaler den rette pris i forhold til opgaven. Derfor er der nogle ting, du skal overveje, når du leder efter en murer.

Sammenlign tilbud

Når du skal hyre en murer, skal du ikke bare vælge den første, du falder over. Der kan nemlig være stor forskel fra firma til firma, både i forhold til pris og kvalitet. Derfor er det vigtigt, du indhenter flere tilbud fra forskellige murere, og sammenligner dem med hinanden. Her skal du både kigge på, hvilke materialer mureren vil bruge, hvor lang tid de vil være om at løse opgaven og hvor meget, det kommer til at koste. Overvej hvad der betyder mest for dig, og vælg den murer, der bedst matcher dine behov.

Murerarbejde i en lejlighed

Drømmer du om at gøre din lejlighed hyggelig og varm med en pejs, skal du have en murer til at stå for opmuring af den. Skal badeværelset have nyt liv med smarte fliser på væggene, eller vil du have installeret gulvvarme, så du slipper for kolde fødder, så er det også en murer, du skal have fat i. En murer kan løse mange forskellige opgaver, også i lejligheder, så du kan sagtens få brug for en murer på Østerbro.

Når man får lavet håndværkerarbejde i en lejlighed, er der dog nogle ting, man skal være opmærksom på. Mange boligforeninger har f.eks. regler om støj og tillader kun, at der bliver brugt larmende værktøj i bestemte tidsrum. Derfor er det vigtigt, du vælger en murer, der kan arbejde indenfor de rammer.

Hvis du ikke kan være hjemme til at lukke mureren ind, skal du også sørge for, at de både kan komme ind i opgangen og ind i din lejlighed. Du kan f.eks. aftale med en nabo, at de lukker mureren ind, eller du kan give en ekstranøgle til mureren.

Tryghed og tillid

Når man får en håndværker til at komme og udføre et stykke arbejde i ens hjem, er det vigtigt, at man har tillid til vedkommende. Man hører meget i medierne om håndværkere, der fusker og ikke udfører arbejdet ordenligt. Tjek altid anmeldelser af firmaet på nettet, inden du f.eks. laver en aftale med en murer. Hvis de har fået gode anmeldelser, er det lettere at have tillid til dem.

Som en ekstra tryghed, kan du vælge en murer, der er medlem af en brancheforening, som har en tilhørende garantiordning. Så er du bedre sikret, hvis du oplever der, er fejl og mangler ved arbejdet, og du og mureren ikke indbyrdes kan nå til enighed om en løsning.