Få hjælp til Erhvervsleasing / Privatleasing her

0
988

Leasing af biler er nyt for mange, og en svær opgave at komme igennem på egen hånd. Dog behøver man ikke tage turen alene. For i dag kan du kontakte udbyderne, og få en gennemgang af tingene samt professionelle råd med på vejen. Så kan du træffe det helt rigtige valg, når det kommer til erhvervsleasing / privatleasing. Der er potentielt mange penge og spare, hvis man vælger at tage det et skridt af gangen. Det er jo trods alt en stor investering for enhver, og det er med at tage de rigtige beslutninger. På den anden side tilbyder leasing også fleksible låneperioder, hvilket gør det nemt at skille sig af med bilerne igen.

En af de helt store fordele ved at kaste sig over privatleasing og eller erhvervsleasing er, at man typisk opnår en lavere likviditetsbinding. Det er sød musik i manges ører, da dette også betyder at man typisk kan få fat i drømmebilen. Udbetaling lyder på 15-20 % af bilens værdi uden afgift, hvilket gør at likviditeten man binder bliver mindre. Bilen afskrives også i mindre portioner, da det jo er uden afgift.

Fleksible aftaler til når du leaser din bil

Fleksibilitet er også velkendt indenfor leasing, hvilket giver anledning til planlægning af sommer- og vinteraftaler. Det danske vejr er ikke altid til at regne med, og alt efter hvilken bil man vælger at gå med. Så kan det være rart, at have en aftale som er nem at rykke rundt med (betal kun når du kører). Tanken med Erhvervsleasing / Privatleasing er i bund og grund den samme. Ved Erhvervsleasing har du muligheden for, at løfte momsen på både udbetalingen og leasingydelsen. Alt dette er er selvfølgelig 100 % fradragsberettiget, hvilket gør det rentabelt for virksomheder og lignende.

Internettet er det rette sted at søge informationer omkring leasing, da det er let tilgængeligt. For nybegyndere kan det også være svært at finde rundt i mange af tingene, og en hjælpende hånd er kun få klik væk. Desuden er det også nemmere at finde udbydere tæt på en, når man sondrer terrænet via nettet. I områder som København, Sjælland kan du finde mange om buddet, da København, Sjælland også er et meget travlt område. Så hvis du leder efter et godt sted at starte, er der masser af nyttigt information at hente her på nettet samt fornuftige leasingaftaler.

Kilde:http://leasingexperten.dk/privat-erhvervsleasing/