Et garderobeskab til værkstedet

0
1005

Garderobeskabet er måske ikke lige det første, man tænker, skal hjem i værkstedet. Men faktisk er det en næsten uvurderlig møbel at have stående i værkstedet. Så behøver man nemlig ikke gøre hele gangen og køkkenet beskidt, når man træder ind i sit hjem igen. Så kan man blot klæde sig af og tage nogle rene sko på inde på værkstedet.

 

Vi har samlet 3 ting, du skal være opmærksom på, før du køber dit garderobeskab til værkstedet. De kan både bruges, hvis du køber et skab hjem til dit eget værksted, eller hvis du skal købe garderobeskabet til firmaværkstedet.

 

Materiale

Først og fremmest skal du huske, at du ikke køber garderobeskab til soveværelset eller entreen. Materialet til garderobeskabet i værkstedet skal være meget modstandsdygtigt i forhold til skidt og slid. Det betyder, at man ikke skal købe et garderobeskab i en blød træsort, men hellere i et metal så som stål eller i laminat.

 

Stål har den fordel, at det er enorm let at tørre af med en våd klud, og så er det desuden meget slidstærkt. Desuden er det oftere lettere og mindre end de garderobeskabe, man kan få i træ. Og typisk har man jo ikke brug for megen plads i garderobeskabet til en ekstra jakke og måske nogle arbejdssko.

 

Hvor mange mennesker skal bruge omklædningsskabet?

Hvis du køber ind til et professionelt værksted eller lagerhal, er det vigtigt at vide, hvor mange der skal bruge omklædningsskabet. For hvis det kan lade sig gøre, er det at foretrække, at hver medarbejder får sit eget lille skab i rækken.

 

Her kan de have det arbejdstøj, der passer dem, og desuden nogle personlige genstande så som deres punge, mobiltelefoner og madpakker. Køber man omklædningsskabe til firmaet, er det altså vigtigt også at sikre sig, at de kan låses med en hængelås. På den måde kan hver medarbejder trygt lægge sine personlige genstande ind i skabet og låse det efter sig.

 

Hvis du kun skal bruge et omklædningsskab til dit eget lille værksted, så er det for det meste nok med ét. Med mindre du har brug for meget forskelligt arbejdstøj i kraft af dit håndværk.

 

Smart indretning

Den sidste ting, der er god at overveje inden køb, er indretningen af skabet. Her vil man gerne gå efter et skab, der både har plads til at hænge jakker eller dragter, men også har en enkel eller to hylder foroven, hvor der er plads til at lægge handsker eller andre små beklædningsgenstande så som sikkerhedsbriller.

 

Til sidst skal der selvfølgelig også være plads til sko forneden. Afhængig af hvad og hvor meget tøj ens arbejde kræver, kan skabet være indrettet på forskellig vis, så der for eksempel vil være plads til en hjelm, hvis man arbejder som brandmand. Så husk at have selve arbejdstøjet i mente, når du kigger på indretningen af omklædningsskabet til værkstedet.