Elsker du kinesisk mad?

0
163

Hvis du er vild med kinesisk, bør du helt klart overveje en tur til Horsens. Her finder du en restaurant, der serverer den lækreste kinesiske mad. Restauranten kører med et buffetkoncept. Det betyder, at du helt selv kan sammensætte din buffet. Det betyder også, at du kan spise ligeså meget som du vil.

Hvis du derfor trænger til en hyggelig aften med enten familien, vennerne eller kollegaerne, kan du tage et godt på en restuarant

Til dig, der elsker sushi

En spise, der virkelig har vundet indpas i Danmark, er uden tvivl sushien. Hvis du derfor også er en inkarneret sushispiser, bliver du glad for at høre, at der naturligvis også serveres sushi. Her kan du selv udvælge hvilke lækre og friske sushiretter, du gerne vil have.

Hvis du foretrækker a la carte

Nogle mennesker foretrækker a la carte frem for buffet – og det er helt okay. I så fald har du mulighed for at vælge blandt flere velsmagende og delikate retter på restaurantens menukort. På den måde får du et helt frisk tilberedt måltid efter lige præcis dine ønsker. Det kan eksempelvis være en stor fordel, hvis du lider af allergi og gerne vil sikre dig, at retten er helt uden nogle specifikke ingredienser.

Hvis du skal bruge mad ud af huset

Restauranten tilbyder også catering. Hvis du derfor skal bruge mad ud af huset til en konfirmation, fødselsdag eller anden sammenkomst, skal du bestemt ikke tøve med at kontakte restauranten i Horsens. De hjælper hellere end gerne med at sammensætte den perfekte menu, så alle dine gæster går mætte fra bordet.

Spis i hyggelige omgivelser

Når du spiser ude, skal maden naturligvis være frisk, velsmagende og lækker. Det er klart. Men derudover er en stor del af oplevelsen også omgivelserne. Derfor har restauranten prioriteret at skabe omgivelser, der er hyggelige og indbydende. På den måde kan du nemlig bedst nyde et lækkert måltid mad sammen med dine medgæster.

Gratis for børn under 3 år

Som børnefamilie kan det hurtigt løbe op, når du gerne vil ud og hygge dig. Derfor tilbyder restauranten også, at børn under 3 år spiser gratis.