Hvor er du når klokken slår midnat nytårsaften?

0
883

Nytårstiden er en fantastisk tid, hvor juleræset er ovre, og det er tid til at fejre året der gik med din familie, de nærmeste venner eller kæresten. Det er en tid, som giver dig mulighed for at reflektere over dine opture og nedture ved årets udgangspunkt.  Det er tid til at danne nye målsætninger for det kommende år, som bliver dit bedste nogensinde.

 

Der er mange måder at holde nytårsaften på, hvad end det er med din familie, kæreste eller venner. Vi vil derfor give dig et overblik over dine muligheder for at holde en uforglemmelig nytårsaften væk fra hverdagen.

Stigende tendens til at holde nytårsaften i udlandet

Nytårsaften venter med alt, hvad der indebærer af alkohol, raketter og hygge, men flere danskere vælger at ”årets fest” skal holdes i udlandet.  De tiltrækkes af ikke at skulle dækkes ind i lag på lag og, at hånden ikke bliver frostblå, når champagnen skal poppes. Destinationer som Spanien, Thailand og Mexico er populære destinationer, til dels på grund af varmen, men også på grund af muligheden for nye oplevelser.

 

Der er dog også en stigende tendens til at der vælges lettere tilgængelig destinationer. Rejsetiden er kort, og de almindelige omgivelser bliver stadig skiftet ud med nye og spændende omgivelser.

 

Her er vores bud på populære destinationer til nytårsferie

Der er mange mulige destinationer, når der skal vælges en nytårsferie i udlandet. Vi har derfor givet vores bud på tre fede destinationer, som kan skabe den helt perfekte stemning til en uforglemmelig nytårsaften.

 

London

Nytårsaften i London er en fest! Det specielle ved at holde nytårsaften i London er, at man ikke selv fyrer fyrværkeri af. Når klokken slår tolv på Big Ben, kan du opleve det flotte fyrværkerishow over London Eye. Der er tilskuerområde, men det rådes til at være der senest kl. 20.00, hvis man gerne vil have en plads. Ellers er der også mulighed for at se fyrværkerishowet på skærm ved ved Trafalgar Square, og hvis alt er umuligt, vises det på BBC One fra kl. 23.55.

 

I Danmark er der tradition for en stille dag, den første dag på året. Det har været en festlig nat og du er kommet sent hjem. Den første dag på året i London er der mange aktiviteter at foretage sig. En stor del af Londons museer holdet åbent, men hvis du ikke er i en tilstand, hvor du kan nyde kulturelle eller videnskabelige oplevelser, så kan du gå en tur i en af de mange parker eller skøjte på en af de mange skøjtebaner omkring.

 

Berlin

Nytårsaften i Berlin byder på mange arrangementer. De fleste kender festarrangementet ved Brandenburger Tor, hvor der er er et kæmpe fyrværkerishow, boder med mad og alkohol og en rigtig lækker stemning. Det anbefales at man kommer i god tid, da der hurtigt bliver fyldt op.  Hvis man vil opleve lidt fest og ballade med færre mennesker, er der utrolig mange festarrangementer rundt omkring i Berlin, som man kan opleve. Hvis man ikke har prøvet en nat ude i Berlin, kan det bestemt anbefales. Det er fest, farver og rigtig god stemning!


Skab den perfekte ramme for en hyggelig nytårsaften i Danmark

 

Turen behøver ikke at gå til udlandet, hvis budgettet ikke er til det. Der er rig mulighed for at rejse i Danmark for at holde en hyggelig nytårsaften væk fra de almindelige omgivelser. Der findes et væld af familievenlige ferieparker og feriecentre, som skaber hyggelige rammer for jer til nytårsaften. Ferieparker og centre giver dig et utal af aktiviteter til at underholde alle i familien. De tilbyder ofte:

 

  • Wellness-spa
  • Sportshaller
  • Badeland
  • Restauranter

 

Med andre ord er der alt, hvad hjertet begærer til at skabe de perfekte rammer for en hyggelig nytårsaften med aktiviteter, som kan underholde børnene, men også aktiviteter til jer som par.