Derfor bør du vælge en vandrepokal

0
528

Ligegyldigt om det er til en sportskonkurrence, et væddemål, en quiz eller noget helt fjerde, så er en vandrepokal altid at foretrække. Den har sine mange forskellige fordele, som selvfølgelig alle sammen vil blive lagt ud i nedenstående artikel.

Men først er det måske vigtigt at få en forståelse for hvad der gør en vandrepokal, til en vandrepokal. Som navnet hentyder til så er en vandrepokal en pokal der vandre fra vinder til vinder.

Når konkurrencen slutter bliver pokalen overrakt til vinderen, og når konkurrencen starter op på ny skal pokalen gives videre til den nye vinder. Deraf navnet ’vandrepokal’.

Og lige præcis pokalens vandren bringer os til dens første fordel, og denne artikels første afsnit: det økonomiske aspekt.

 

Du har ofte kun et behov for at købe en vandrepokal én gang

Som nævnt i ovenstående afsnit vandre vandrepokalen fra vinder til vinder. Bruger du blot en gammeldags medalje som præmie, skal der købes en ny hvert år – og køber du ikke din medalje/pokal det rigtige sted, kan det godt gå hen og blive dyrt.

Du behøves kun at købe en vandrepokal hvis indgraveringen skal ændres eller den forrige går i stykke. Men lige apropos indgraveringen er der her noget du skal være opmærksom på.

Når du køber en vandrepokal kan du selv vælge indgravering. Ofte har hjemmesiden du køber fra nogle færdiglavede indgraveringer lavede på forhånd som du kan vælge imellem, så som et simpelt 1 – eller 2-tal, og et utal af sportsgrene.

Den hurtigste måde at ødelægge hele princippet ved en vandrepokal på, er ved at indgravere den med noget personligt, eller noget der hægter den fast til en enkelt konkurrence. Dvs. navnet på en af vinderne eller et årstal. Der er ikke meget i at vinde en konkurrence i 2019, hvis der står et andet navn og ”2015” på trofæet.

Der skal dog selvfølgelig stå et eller andet. Et helt blankt trofæ er der heller ikke meget ved. Så hold dig til noget simpelt og minimalistisk, som er relevant for konkurrencen som en helhed, men ikke relevant for den enkelte vinder.

Et godt bud kunne i dette tilfælde være lige præcis den klassiske nr. 1 – eller 2 mulighed.

 

Det helt rigtige sted, til den helt rigtige pris

 

En af de andre fordele ved en vandrepokal er at den holder længe. Skal den kunne gives videre til mange forskellige konkurrenters hænder, skal den selvfølgelig kunne holde til lidt af hvert.

Kvaliteten af din vandrepokal kommer dog selvfølgelig ud på hvor du køber den fra. Og lige præcis derfor er det ekstra vigtigt, at du finder det helt rigtige sted inden du køber din vandrepokal.

Det er både træls at komme af med en unødvendigt stor mænge penge, men det er samtidig heller ikke særlig ærefuldt at give et trofæ videre som en præmie, der går i stykker efter få uger – måske endda dage.

For at finde en billig men kvalitet stærk vandrepokal må du gå efter den stærke midte. Går du efter det billigste af det billigste vil du få grimt metal og en skæv indgravering. Går du i stedet så efter det dyreste af det dyreste, vil du måske få en vandrepokal du bliver glad for, men du vil også ende med at kæmpe hul i din pung, som du måske aldrig får fyldt igen.

I midten kan du finde alle de rigtig gode muligheder. Alle de stærke vandrepokaler der stadig bliver solgt til en fair og rimelig pris. En vandrepokal du med stolthed kan give videre til vinderen, af hvad end det er for en konkurrence du vælger at holde.