Derfor bør du købe din næste bil hos en bilforhandler

  0
  491

  Når det gælder køb af biler, så er der nærmest lige så mange meninger, som der er mennesker. Bør du købe en brugt eller en ny bil? Hvad er fordelene og ulemperne ved begge dele? Bør du købe din næste bil af en privat eller hos en bilforhandler? Og hvilket bilmærke skal du egentlig kigge efter? Spørgsmålene er mange, men vi håber på, at du kan blive lidt mere klog på, hvad der er det rigtige valg for dig, når du har læst denne artikel.

  Vælg en autoriseret bilforhandler

  Den mest tungtvejende grund de fleste har, når de vælger at købe en brugt bil, er prisen. Brugte biler er naturligvis billigere end en fabriksny. Det er ofte sådan med brugte biler, at du enten er heldig eller også er du uheldig og får købt en bil, der kræver en del reparationer. Du er selvfølgelig noget bedre stillet, hvis du køber bilen hos en autoriseret bilforhandler, da du her kan gøre reklamation og har brugtvognsgaranti. Køber du en brugt bil af en privat, så er det ofte sådan, at bilen er købt som beset og du derfor får svært ved at få hentet tabte penge hjem.

  Vælger du at købe en fabriksny bil, står du helt anderledes med hensyn til garanti osv. Samtidig er du den første, der kører i bilen, og du kan fravælge og tilvælge ting, som det passer dig og derved få lige præcis din drømmebil. Når du køber e fabriksny bil, så behøver du heller ikke at påregne værkstedsudgifter i den første tid, som du bør have i baghovedet ved køb af en brugt bil.

  Nogle har et bestemt bilmærke, som de er fortalere for. Der sker dog en stor udvikling på markedet hele tiden, så selvom du har ejet en bil af et bestemt mærke og været glad for den, så kan det være et klogt træk at være åben for andre bilmærker og kigge på sammenhængen mellem pris og kvalitet. Nissan og Hyundai er to stærke bilmærker, hvor du får meget for prisen. Du finder en autoriseret bilforhandler af Hyundai og Nissan i Horsens. Det er også her, Danmarks eneste forhandler, der er medlem af Hyundai Dealer Club, findes. Dette er en eksklusiv klub for de største Hyundai forhandlere rundt om i verden.

  I og med at forhandleren er medlem af denne klub, så siger det noget om, at der sælges rigtig mange biler der. Og når der sælges rigtig mange biler, så er det et udtryk for, at mange danskere vælger at handle der. Har man en så god forretning, så er serviceniveauet højt, da de store kundetilfredshed er grundlaget for, at så mange køber deres næste bil der.

  Du kan lease en bil hos en bilforhandler

  Er du tilbageholdende med at købe hverken en brugt eller ny bil, enten grundet risikoen for værkstedsregninger eller prisen, så kan du også vælge at lease en bil, hvor du ikke selv kommer til at stå med samme udgifter.