Den gamle skrotbil er penge værd!

0
1346

Der står mange biler rundt om i Danmark, som egentlig ikke er i en stand hvor de kan køre på vejene og som bare står og fylder. Er du den heldige ejer af sådan en, så er der gode nyheder på vej din vej, for der er mulighed for at du kan få penge for den bil. Det er nok ikke alle det er nyheder for, men der er nogen der ikke er klar over at der rent faktisk er mennesker der giver dig penge for din gamle bil der ikke kan køre mere, og så genbruger en masse af materialerne. Det er ret smart, og hvis du alligevel bare har bilen til at stå og samle støv, så kan du jo ligeså godt få nogle penge ud af den.

Auto_scrapyard_1

Slet ikke en skrotbil?

Det er selvfølgelig ikke sikkert at bilen er i en stand hvor den ikke kan mere, og det kan være at den rent faktisk virker nogenlunde, eller at den i hvert fald virker delvist. Gør den det, så er der nogle flere muligheder for dig, og det kan være at de andre muligheder er bedre end at skrotte den. Det kan være at der sidder en radio i som egentlig fungerer ganske glimrende, og så kan det være at det er dumt at skrotte den – måske er der penge i den. Hvis det skal være endnu bedre, så skal det være noget som en gearkasse der skal sidde i den. Hvis den skal være penge værd, skal den dog være i ret god stand, og hvis det er en gammel bil, der har haft et hårdt liv, så er det ikke sikkert at den er i en stand hvor den er til at sælge. Når du så har pillet alle de dele ud, som du kan få penge for andre steder, så kan du skrotte bilen og score din skrotpræmie.

Hvad bliver bilen brugt til?

Det kan virker mærkeligt at der er nogen der kan bruge en bil, der ikke kan køre, til noget, men der er mange ting i sådan en bil der kan bruges til en masse ting. Man genbruger materialerne, og så kan man egentlig bare begynde at bygge nye biler af det, og på den måde ender man med ikke at bruge helt så mange naturlige ressourcer på de nye biler. Din gamle skrotbil er penge værd!