Brug Baby foot fodcreme – den er til dig og dine trætte fødder

0
5079

Forkæl dine fødder med en fantastisk lækre fugtgivende Baby foot fodcreme. Dine fødder bliver udsat for lidt af hvert. Du står, går og løber mange timer hver eneste dag – og somme tider byder du dem endda fodtøj, der ikke er altid er lige optimalt.

Derfor fortjener dine fødder ekstra omsorg og opmærksomhed, og det får de med Baby foot fodcreme. Den geleagtige creme indeholder Aloe Vera og sikrer dig friske og bløde fødder hele dagen lang.

Cremen Baby foot Fodcreme trænger hurtigt ind i huder og fedter ikke, så du er klar til at tage strømper på ganske kort tid efter, du har skruet låget på tuben. For det bedste resultat skal du smøre hele foden ind i cremen og lade huden optage fugten og de plejende ingredienser. Det tager kun få sekunder, og dine fødder vil takke dig for Baby foot fodcreme.

Den bedste fodcreme er Baby foot fodcreme Moisture mod hård hud.

Baby foot fodcreme Moisture mod hård hud

Brug Baby foot fodcreme til dig og dine trætte fødder

Moisture Foot Cream er den optimale fodcreme til alle, der under deres fødder lidt ekstra forkælelse. Uanset køn og alder er Baby foot Fodcreme for gladere fødder, både effektiv og behagelig at anvende, og det kan ikke være ret meget lettere.

Smør blot fødderne ind i den lette Baby foot fodcreme, når du træder ud af morgenbadet, så har du give dine fødder den bedst tænkelige start på dagen, og du er i fuld gang med at forebygge ubehagelige gener med hård hud og det, der er værre.

Glem alt om slibesten, fodhøvl og fil. Med Baby foot fodcreme kan du bruge dette skånsomme plejeprodukter du opnå langt bedre resultater selv på ganske kort tid med denne Baby foot fodcreme.

Lider du allerede af hård hud på fødderne, kan du komme langt på vejen mod blød og smidig hud ved at bruge Baby foots populære fodkur. Fodkuren indeholder ikke mindre end 17 aktive ingredienser herunder frugtsyre, som effektivt fremskynder cellefornyelsen, så dine fødder selv afstøder gamle, døde hudceller og erstatter dem med ny, blød hud.

Gør det godt for dig selv med Baby foot fodcreme

På den måde slipper du hurtigt af med de gamle skavanker, så Baby foot fodcreme Moisture til hård hud på fødderne, den virker endnu mere effektivt.

Vil du også forkæle dine fødder om natten, er det Baby foot Moisture Extra Rich, der er svaret på dine bønner. Denne creme er lidt tykkere i konsistensen og indeholder shea butter, E-vitamin og hyldeblomst, der blødgør og fugter huden på dine fødder hele natten lang.