Beskyt din mobiloplader med søde cable smiles dyr

0
943

Har du også en iPhone derhjemme? Apple er et af de førende mærker indenfor mobiler, og en stor del af den danske befolkning er ejer af en iPhone. Vi bruger vores mobiler hele tiden, hvilket gør, at den ofte skal lade op. Det irriterende ved opladere er at de hurtigt bliver slidte eller ikke fungerer optimalt. Selvom man passer godt på mobiltilbehøret, så vil opladeren få brugsspor hvilket kan være en løs forbindelse i opladeren. Det er frustrerende at have sat sin mobil til opladning og at der så ikke er kommet mere end to procent på den. Med cable smile kan du være med til at beskytte din oplader så godt som mulig. Produktet er med til at holde samling på opladerens mest ømme punkt således, at din oplader får en længere holdbarhed. Tjek de forskellige cable smiles ud, da der findes en masse fine varianter på markedet.

Værd at vide om Cable smiles:

Det er ikke helt billigt at investere i en ny oplader. Der er mange som finder opladere til billige penge på internettet, men ofte oplever man at der er store problemer med dem. Derfor kan det ikke altid betale sig at finde en billig oplader, da den højest sandsynligt ikke vil holde længe. Det kan bedst svare sig at man køber en oplader til normal pris også passer ekstra godt på den med netop et par cable smiles. Cable smiles er næsten lige kommet på markedet, og allerede nu er der en stor efterspørgsel på dem.

 

De små Cable smiles kan fås i forskellige varianter. Der er alt lige fra dyr i zoologisk have til kæledyr i hjemmet. Det store udvalg er med til at alle danskere kan finde en variant som de godt kan lide. Opladerledningen kan gå igennem dyret således, at figurens mund holder på den yderste del af ledningen. Opladerens svage punkt er, at den nemt kan miste en forbindelse hver gang man tager ledningen ind og ud af mobilen. De små Cable smiles består af et slidstærkt PVC materiale der giver ledningen ekstra beskyttelse. Figurerne passer til alle slags iPhones, men kan også benyttes til andre Apple produkter såsom iPads. Prismæssigt koster de små figurer ikke særlig meget, hvilket gør, at alle har råd til at købe dem. En enkel Cable smile ligger til omkring 69 kr., men man kan være heldig at finde dem på tilbud. Ifølge statistikker burde en Cable smile kunne spare dig for en oplader hver anden måned ca. Dette viser blot, at man bør afprøve en af varianterne.

Populære på markedet:

Cable smiles er meget populære på markedet, da de kan købes til ingen penge og alligevel have en meget vigtig funktion. Der er mange som er skeptiske i starten om produktet overhovedet gør en forskel. Man skal have afprøvet en Cable smile før man kan sige om det er noget for en eller ej. Der er mange som syntes at de er søde og sjove, da de fås i farverige designs. Ifølge anmeldelser på internettet er Cable smiles uundværlige, da de netop er med til at forlænge opladerens levetid. Mange børn finder dem sjove og bruger dem også i forbindelse med andre lege. Når et produkt har fået gode anmeldelser, så er der en større chance for at andre bliver fristet og køber produktet.

 

Der er udsigter til at flere og flere hjemmesider begynder at forhandle Cable smiles, da efterspørgslen på dem er stor. Der forventes at komme flere varianter på markedet, så folk har endnu flere at vælge imellem. Alle har råd til at kunne afprøve en enkel variant. Hvis du synes om den, så er det muligt at kunne købe en masse flere. Hvis du ikke er begejstret over funktionen, så har du i det mindste afprøvet produktet og ikke givet særlig mange penge for den.