Beskyt din mobil med et cover

0
939

En mobil telefon er blevet til en hver mands eje. Mobiltelefoner er blevet så normale som et par bukser. Alle har en mobiltelefon. Det er ikke de billige mobiltelefoner vi snakker om. Vi snakker om de helt dyre smartphones. Alle har en smartphone – især børn og unge. De følger trenden. En mobiltelefon er næsten ligeså dyr som en brugt bil. Derfor er det vigtigt at passe på mobiltelefonen. Det er ikke alle der har tegnet forsikring på mobilen – men vi lever i en tid, at man næsten selv kan sikre sin mobiltelefon mod hårde slag ved hjælp af cover. Alt kan ske når du er på farten. Mens du kommer sussende ned ad en bakke på din cykel og headset i ørene, fordi du lytter til noget Spotify fra din smartphone, kan din jakkelomme åbne sig og din smartphone trille ud. Hvor stor sandsynligheden for at din mobil overlever er ikke til at vide – men én ting er sikkert. Du kan forbedre din mobiltelefons overlevelse med et cover.

Dit cover kan redde din mobiltelefons liv – det er ikke noget, der skal underprioriteres. Dit cover – dit valg!

 

Dit cover behøver ikke at være noget kedeligt. Du kan gøre det helt personligt i dag. Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem. Du vælger det cover du synes repræsenterer dig bedst. Se her https://leveso.dk og find din næste cover. Dit valg er egentlig ikke ligegyldigt. Noget af det første du viser andre mennesker, er din mobiltelefon – og du gør det helt sikkert ubevidst. Flere og flere går konstant rundt med sin mobiltelefon. På arbejde, i skole, på toiletet – mobilen er med os over alt. Når du møder et nyt menneske og skal hilse, så har de fleste deres mobiltelefon i den anden hånd. Det gør at, man ikke kan undgå at se ned til din mobiltelefon. Her får man så et førstehåndsindtryk af din personlighed. Er du til flower power eller kører du mere den klassiske stil – ikke alt men lidt afslører dit valg af cover.

 

Din smartphone har kostet en formue – beskyt den

De fleste smartphones koster næsten en formue. Alle har accepteret prisen, næsten alle har en smartphone. En så dyr ting skal da selvfølgelig også beskyttes. Hvordan gør man det bedst? Der findes ingen endegyldig svar, men et bud kunne være cover. Ja et simpelt cover vil kunne beskytte din dyre smartphone mod ridser. Det er noget, måske de færreste tænker over. Men tænk ligeee over hvor dyr din smartphone har været, selvfølgelig skal den beskyttes, ligesom du vil beskytte alt andet. De færreste har en forsikring på deres smartphones og de fleste har en forsikring på deres for eksempel MacBook. Men en smartphone er næsten ligeså dyr som en Mac Book.

 

Dit cover behøver ikke at være kedelig og noget der ikke kan bruges til andet. Du kan for eksempel vælge flipcover. Hvis du vælger flipcover vil skærmen af din smartphone også være beskyttet. Du kan også finde flipcover med kortholder – det er win-win, du får både beskyttet din mobil og du får erstattet din pung. Hvis du lige hurtig skal til tanken eller en hurtig tur til det nærmeste supermarked, så er det virkelig praktisk med sådan et flipcover. Du behøver ikke at slæbe hele din taske med. Du tager bare din mobil og dit kort – eller nogle kontanter som du opbevarer via dit flipcover. Som det er praktisk, er det hurtigt, så skal du ikke længere bruge tid på at lede efter din pung som sikkert ligger i bunden af din store taske. Du skal bare tage dit kort fra dit flipcover.