3 gode grunde til at vælge en kabinescooter

0
257

Du har måske set de fine kabinescootere, der kører rundt i bybilledet. Du har måske endda overvejet, om sådan en scooter er noget for dig. De findes i mange forskellige farver og modeller, så du kan finde én der falder i din smag. Hvis du er dårligt gående, eller hvis du kender én, som er dårligt gående, kan du overveje at investere i en kabinescooter. Her på siden kan du læse om 3 gode grunde til at vælge denne type scooter.

Kom vidt omkring

Hvis du er dårligt gående, kan det være frustrerende, at du ikke selv kan tage på indkøb eller besøge venner og familie. Vintermånedernes glatte veje kan gøre det farligt for den dårligt gående at bevæge sig udenfor. Du kan derfor overveje at købe en sikker og miljøvenlig kabinescooter, som kan transportere dig rundt i byen. På den måde kan du helt selv klare de daglige indkøb, og desuden kan du selv transportere dig, når du skal besøge familien.

Du må køre på scooteren i gågaden og på fortovet, hvis du max kører 6 km/t. Dette gør altså, at du igen får friheden til at bevæge dig. Scooteren kan også sagtens køre på cykelstien, da den kan køre samme hastighed som cyklisterne. Du kan derfor også køre længere ture på scooteren.

Bliv transporteret i tørvejr

I Danmark kan vejret være meget uforudsigeligt. Det ene øjeblik skinner solen, og det næste øjeblik skyller regnen ind over byen. Der findes næsten ikke noget værre, end når ens tøj bliver fuldstændig gennemblødt af regnen. Det er bestemt ubelejligt, hvis du er kommet af sted uden regntøj eller skiftetøj. Dette er ikke et problem med en kabinescooter. I scooteren sidder du i tørvejr, og du kan derfor roligt køre på tur uden regntøj.

Hvis du er kørt af sted og regnen begynder at skylle ned over scooteren, skal du bare tænde for vinduesviskerne. Du kan sidde tørt og varmt i scooteren, og samtidig får du et godt udsyn over vejen med scooterens store vindue. Desuden kan scooteren holde til at køre i et par centimeters sne. Du kan derfor med fordel bruge scooteren i vintermånederne, hvor der kan være koldt og glat udenfor.

Et miljøvenligt transportmiddel

I dag er miljørigtige tiltag en stor del af vores hverdag. Det er vigtigt at mindske CO2-udslippet så meget som muligt, da det fører til den globale opvarmning. Det kan dog virke som et lidt uoverskueligt projekt at kaste sig ud i en mere miljøvenlig hverdag. Hvis du investerer i en kabinescooter, er du dog med til at mindske dit eget CO2-forbrug. Scooteren kører nemlig på strøm, og den er derfor meget miljøvenlig. Du kan altså med ro i sindet transportere dig frem og tilbage.

Scooteren kan du lade op natten over, og på den måde er den klar til, at du kan køre i den dagen efter. Scooteren kan altså være med til at gøre hverdagen nemmere for dig, som er dårligt gående. Du kan køre i tørvejr lige derhen, hvor du ønsker.