Lækre og sprøde festkager i Odense

0
1845

Odense er kendt for at have gode konditor bagere. Deres kager har ry for at være lækre, luftige, svampede og fyldt med vidunderlige smagsoplevelser. Konditorbagerne gør især meget ud af deres festkager. De er overpyntede med lækkert tilbehør og flotte farver. De er flot arrangeret i butikkernes vinduer. Folk på gaden bliver tryllebundet af den smukke udstilling. Hvis du vil se en masse flotte festkager, så kig forbi http://www.kornbageren.dk/festlige-kager.

Odenses festkager går lige i hjertet:

Konditorbagerne i Odense kan lave alle festkager til alle slags fester. De laver både festkager til private, men også til små og store virksomheder, som ønsker festkage til få eller mange mennesker. Festkagerne specialfremstilles til den enkelte begivenhed ud fra kundens ønsker. Konditorbagerne er meget kreative i deres bagværk – det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan lave. Smagsvariant, farver og udformning kan kunden helt selv bestemme. Konditorbagerne står altid klar til at hjælpe med gode ideer til kagens udseende.

Odenses konditor bagere har mange års erfaring indenfor kageverdenen. Konditor bagerne har kun fået ros gennem årene for deres flotte håndværk og fantastiske kagesmag. Hvis du har spørgsmål til festkager, så vedlæg en af kagebutikkerne et besøg i Odense. Personalet står altid klar til at hjælpe. Hvis du har en lille konditor gemt i dig, så tøv ikke med, at kaste dig ud i et spændende bage projekt. Overrask dine gæster med overdådige festkager, f.eks. små sjove festkager med lakrids, frisk kage med hindbærskum eller en fed mousse med hvid chokolade. Det gælder om at eksperimentere og finde ud af, hvilke smage, der er gode med hinanden. Hvis du er ekstra kreativ, så kast dig ud i spændende projekter som at forme pynt. Der findes mange gode videoer på nettet som kan bruges til vejledning.

Festkage bagning:

Der findes ingen opskrift på hvordan kager skal dekoreres. Det gælder om at tænke i kreative baner. Helt generelt er det grundlæggende i kagedekoration at ”fylde kagen”. Fyldet er nemlig den del af kageprocessen, som kan få kagen til at bule eller brase sammen. Det er vigtigt at huske på, at det meste fyld er baseret på fiskefløde og dermed har en begrænset holdbarhed. Derfor er det en god ide, at opbevare kager med specielt flødefyld på køl.

Kagens fyld skal gerne være noget, der bliver godt stiv. Er fyldet for blødt vil kagen komme til at bule eller falde sammen. En blød creme er ikke egnet til at fylde i forbindelse med fondant kager. Hvor meget fyld, der skal bruges til den enkelte festkage, kan også være et dilemma. Vælg din kageform efter hvor meget fyld du har. På den måde undgår man, at stå med for lidt fyld. Når kagen skal fyldes er det vigtigt, at bundene er helt kolde, for ellers vil fyldet smelte udover kagen. Når bundene er kolde smørres fyldet på bundene. Derefter kan der stables flere lag med skiftevis bund og fyld. Der er som sagt ingen regler for, hvordan festkager skal se ud. Det vigtigste er, at de ser smukke og præsentable ud, samtidig med at de smager himmelske.